Ha ha ha še en nateg naroda več. Sproščanje s prilagajanjem situaciji. Kaj naj bi to pomenilo? Kako bo to izgledalo v praksi? Poklukec in Š Logarca odjebita.
"v primeru mutacije koronavirusa ali spremenjenih klimatskih pogojev jeseni in pozimi" ------ Tale je pa za hece, kaj bo jeseni in pozimi se te vlade ne tiče :) :) :)
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Tole zafrkavanje naroda gre že predaleč...A smo res ovce ali za kaj nas imajo ?!
Gospodarstvu in novi modi hvala, da je v 2022 v modi rdeca volna! Resujete taaaaako katastrofalno stanje Zlovenije...
Itak da nas imajo za bedake , ... so pa sami že Precej Večji Mega-Bedaki kot smo bili mi ki smo končno Spregledali !!! ! !!!
Vecja druzenja samo za prebolele in cepljene zdravi ne smejo sodelovati …. Z namenom da zdravi ne zbolijo saj jih bodo se krvavo potrebovali.
Ja, take kozlarije se gredo z nami !!! ! !!!
SDS = NSDAP
Kuga je to ? Ne zstopm ?
Ha ha ha še en nateg naroda več. Sproščanje s prilagajanjem situaciji. Kaj naj bi to pomenilo? Kako bo to izgledalo v praksi? Poklukec in Š Logarca odjebita.
Preklet fašist!!! Bumerang efekt se bliža!!!
Kak bo Pfizer imel proste kapacitete.
"v primeru mutacije koronavirusa ali spremenjenih klimatskih pogojev jeseni in pozimi" ------ Tale je pa za hece, kaj bo jeseni in pozimi se te vlade ne tiče :) :) :)
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Lenuharka, dela se primi !!!
Ona je bot ne lenuharka
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Nehaj nas že Parazitirati !!! ! !!!