A res mislite, da se bodo cepili. V iglah bo voda, al pa še to ne.
Dvomim, da se bo Janez Janša cepil s tem cepivom. Mislim, da ni primeren za ta tip cepiva, ker lahko pride do podvajanja ChAdOx1 vektorja, ki je osnova tega cepiva. Cepivo ne bo prijelo ...
Je kdo že izračunal, je bolj verjetno zadet glavni dobitek na lotu ali trombozo po cepljenju?
Ne, zakaj bi?!? To ni zanimivo za kvazi novinarje. Ni clickbait naslova. Tromboza - all in, verjetnost za to - bmk
Premalo ljudje je umrlo, gremo dalje...
Sam se vi cepite, čimveč, bolje zame
sva že dva
trije
Od kdaj si pa ti proti?
Bom videl koliko vas bo 20. v LJ ali MB
In ste ponosni na to? Js sem se z AZ cepil že pred mesecem dni.
Upam,da bo delovalo.....
Naj se cepijo,posledice bodo šele čez nekaj časa.
Tem prascem ne bo nič ker se ne bodo s cepivom, saj niso nori.
Upajmo, da res, čeprav ne bo nič kruha iz te moke. Svinje vedo kaj delajo.
Seveda, čez 21 dni lahko potuješ po celem svetu, potrčki pa v kleti
ja cepili se bodo tako kot se je Borut Pahor pred leti v kliničnem centru proti ptičji gripi; BREZ IGLE (tako se je cepila večina EU politikov)
Ti resno verjameš kar pišeš?
Jaz tudi pristanem na cepljenje če me cepijo z cepivom enega od teh štirih.
To je gluma za javnost. Elita se je že vsa cepila z Pfizerjem.
Tudi s Pfizerjem se niso, je enako škodljiv. Dobili so vitaminčke B, da bodo zdravi. Kdo nas bo pa vodil, če njih pobere?
Samo pri domnevno boljših cepivih je več običajnih stranskih učinkov kot astri iz zenice
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
A res mislite, da se bodo cepili. V iglah bo voda, al pa še to ne.
Dvomim, da se bo Janez Janša cepil s tem cepivom. Mislim, da ni primeren za ta tip cepiva, ker lahko pride do podvajanja ChAdOx1 vektorja, ki je osnova tega cepiva. Cepivo ne bo prijelo ...
Je kdo že izračunal, je bolj verjetno zadet glavni dobitek na lotu ali trombozo po cepljenju?
Ne, zakaj bi?!? To ni zanimivo za kvazi novinarje. Ni clickbait naslova. Tromboza - all in, verjetnost za to - bmk
Premalo ljudje je umrlo, gremo dalje...
Sam se vi cepite, čimveč, bolje zame
sva že dva
trije
Od kdaj si pa ti proti?
Bom videl koliko vas bo 20. v LJ ali MB
In ste ponosni na to? Js sem se z AZ cepil že pred mesecem dni.
Upam,da bo delovalo.....
Naj se cepijo,posledice bodo šele čez nekaj časa.
Tem prascem ne bo nič ker se ne bodo s cepivom, saj niso nori.
Upajmo, da res, čeprav ne bo nič kruha iz te moke. Svinje vedo kaj delajo.
Seveda, čez 21 dni lahko potuješ po celem svetu, potrčki pa v kleti
ja cepili se bodo tako kot se je Borut Pahor pred leti v kliničnem centru proti ptičji gripi; BREZ IGLE (tako se je cepila večina EU politikov)
Ti resno verjameš kar pišeš?
Jaz tudi pristanem na cepljenje če me cepijo z cepivom enega od teh štirih.
To je gluma za javnost. Elita se je že vsa cepila z Pfizerjem.
Tudi s Pfizerjem se niso, je enako škodljiv. Dobili so vitaminčke B, da bodo zdravi. Kdo nas bo pa vodil, če njih pobere?
Samo pri domnevno boljših cepivih je več običajnih stranskih učinkov kot astri iz zenice