bobnar53, Kazenski zakonik v 297. členu definira kaznivi sovražni govor v ožji obliki. To je kaznivo dejanje, ki temelji na osebni okoliščini žrtve in je storjeno na način, ki lahko ogrozi oziroma moti javni red in mir, ali z uporabo… ...prikaži večo grožnje, zmerjanja ali žalitev. Kaznuje se z zaporom do dveh let. Kazenska ovadba bo vložena!
bobnar, kaj če bi se ti recimo nehal ukvarjati s šepanjem pa bi raje začel pripravljati teren za naslednje volitve, da ne bo potem jok in stok, da niste imeli cajta.
MS- boli me ud za to, blayo jest sem z vsemi volitvami in referendumi zaključil v mojem življenju, telih 5 petkov bom preživel tudi brez volitev in podobnega sranja.
Šepajoča država, šepajoč predsednik vlade. Jasno kot beli dan.
Točno tako...
Pol je OK, če je jasno kot beli dan. Se pravi, vreména so Kranjcem se že zjasnila.
Nekaterim je šepanje zaukazano po defoltu. Ob tem pa še novi nick name iz Trstenjakove. Bedno, kaj drugega reči..
Samo da Janša ne šepa, pa je vse OK? A ne ????
👍 na twitterju se tega zagotovo ne opazi...
Taubi je zgleda z nogo stopil v luknjo svoje najdražje sponzoruše in si porezal stopalo??
bobnar53, Kazenski zakonik v 297. členu definira kaznivi sovražni govor v ožji obliki. To je kaznivo dejanje, ki temelji na osebni okoliščini žrtve in je storjeno na način, ki lahko ogrozi oziroma moti javni red in mir, ali z uporabo… ...prikaži večo grožnje, zmerjanja ali žalitev. Kaznuje se z zaporom do dveh let. Kazenska ovadba bo vložena!
bobnar, kaj če bi se ti recimo nehal ukvarjati s šepanjem pa bi raje začel pripravljati teren za naslednje volitve, da ne bo potem jok in stok, da niste imeli cajta.
MS- boli me ud za to, blayo jest sem z vsemi volitvami in referendumi zaključil v mojem življenju, telih 5 petkov bom preživel tudi brez volitev in podobnega sranja.
Kaj se potem vsajaš? Živi naprej svoje polno življenje.
bobnar53 MS-" boli me ud za to", Re: To pa ne more biti velika bolečina glede na velikost in mehko tkivo! LOL, LOL, LOL
bobnar53 namesto, da bi se ukvarjal zakaj ni bilo Musarjeve. Poteka srečanje predsedniiov in ne premierjev.
Volilni luzerji morajo sedaj po nareku, seveda, zaničevati vse, kar naredi ta vlada. A bodo izgubili tudi naslednje volitve.
Saj bi lahko priletu k Golob.
Tukaj pa en lev rjove pa ga nihče ne j*** pet posto.
Prikletno maloumje je spet na delu..