Slovenija
7633 ogledov

Novo glede reševanja madžarskega pohodnika

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 11:01 24.december 2024.

Kot je poročal časnik Delo je po navedbah gorskih reševalcev moški v viharni noči iz nedelje na ponedeljek zdrsnil z mesta, kamor se je zaplezal, in padel čez visoko steno... Ker ga v ponedeljek ni opazila, oz. ni uspela locirati ...prikaži več mesto padca niti posadka iz zraka, je povsem razumljivo zakaj se je v takšnih vremenskih razmerah reševanje prekinilo...

• manja53 11:03 24.december 2024.

Še kako velja: Gora ni nora, nor je tisti, ki gre v takšnih razmerah gor. Posledica bo za ta primer. žal. zelo težka.

Fuck_Z24 10:49 24.december 2024.

Malo moznosti je, da je Hun še živ. Saj mi ga je žal, ampak kaj sta budali rinila v tem vremenu v gore. Kot 2 kekca. No, upam, da ga resijo, da ne bi imel prehudih posledic in da ga ...prikaži več cepijo kot vola, da ga za vekomaj mine želja, da bi še kdaj rinil v slovenske gore. Btw, veliko bolj me skrbi, kaj je s tisto pogrešano punco. Otroci so ok in me je kar groza ob misli, da bi se kakšem debil izživljal nad njo.

Fuck_Z24 15:12 24.december 2024.

P.S. pogrešano punco so hvala bogu našli živo in zdravo. Za nesrecnega Huna pa je verjetno prepozno. Naj bo njegova usoda opomin vsem ostalim, ki mislijo, da so gore park Tivoli. Niso, še posebej ne v zimskih razmerah. Predno gremo ...prikaži več v gore, je treba preveriti vreme, preuciti pot, se pozanimat na forumih glede najnovejsega stanja ipd. In seveda poznati svoje omejitve ter biti ustrezno telesno pripravljen, tehnično opremljen in usposobljen za uporabo opreme.

• rd2dmk2 21:16 24.december 2024.

ljudje mislijo da če vzamejo mobi sabo pa bodo kot gams poznal vsako skalco. pa na vremensko napoved se požvižgajo, vremenarjo itak so idioti, kajne. bom vas mal spomnil. slabi dve leti je na višelniku strela ubila 2 turista, vel ...prikaži večvel sposobna nizozemska planinca. pa da bi jima nebi nekaj pametnih glav odsvetovalo pohod. pa da spomnin na kretena , mislim da so ga reševali po Krnu, ko je takoj ko so ga spustil nazaj na goro rinu, sam za osvežitev namest aperspritza.

• Ender3 14:59 24.december 2024.

Če ima dobro opremo bo kljub poškodbi preživel.

Fuck_Z24 17:56 24.december 2024.

Ne bo. Zmrznil bo. Če že ni. Kako si predstavljas, da bi lahko človek prezivel na prostem pri temperaturah krepko pod nulo? Jaz si ne. Tudi če bi si naredil bivak v snegu, bi umrl zaradi podhladitve. Žal.

• Toma 13:21 24.december 2024.

Lepo počakajte na odjugo!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.