Šteje samo tisto, kar je v zgornjem nadstropju. Poročiš se z večinoma izoblikovanim karakterjem in dokončno razvitim umom. Ostalo je le fasada. Če ti je pa to dovolj...
Rdeceperjati caceki se ne morejo navaditi na lepo telo, ker vidijo vsepovsod njive bajse! Ne me vprasati kater, ker so vse tako zavaljeno nagravzne, da mi gre na bruhanje!
Gameboy. drugič glej kaj vse je ona naredila kot predsednica odbora za delo. in zdaj bo Boštjančič vzel denar delavcem s svojo davčno reformo tako da bomo tudi tisti ki imamo najmanjše plače dobili še manj
Šteje samo tisto, kar je v zgornjem nadstropju. Poročiš se z večinoma izoblikovanim karakterjem in dokončno razvitim umom. Ostalo je le fasada. Če ti je pa to dovolj...
fasada je zadost samo tistim, ki neznajo stet do 5! Normaln človek se take izogne v velikem loku!
Nic ne pomaga, ker je v glavi driska.
Anoreksična - kost in koža, za nujno posredovanje strokovnjaka....
Pierre👍, oni od dole pravijo « bolje, da se lulja nego, da te žulja »😂
Kokokokokokokokodak.....
Kaj ni nekdanji posranec SDSa pozival k pregledu mednožja. Očitno je, priložnost zamudil in mesto poslanca izgubil..
Rdeceperjati caceki se ne morejo navaditi na lepo telo, ker vidijo vsepovsod njive bajse! Ne me vprasati kater, ker so vse tako zavaljeno nagravzne, da mi gre na bruhanje!
ico8 takoj pomislim na Anjo B.Žibert..Eva I. pa razen gim.mature nima kaj pokazat. Če bi končala teologijo tega ne bi bilo...
ico8...sam pozablas da je ravno ona med po tvoje tardecimi ta grdimi komunisti hahahahahha
Dol mi visi za njo. Ali ni ona krščanska? Samo nastavljanje in preseravanje, naredila pa še ni nič v življenju!
o njej se da rect samo....golazn zafiksana prostitutna!
Gameboy. drugič glej kaj vse je ona naredila kot predsednica odbora za delo. in zdaj bo Boštjančič vzel denar delavcem s svojo davčno reformo tako da bomo tudi tisti ki imamo najmanjše plače dobili še manj
Odločno prestara za tako kratko krilo....
Zrači si jo ,da ne smrdi prevec po ribah
Lepa on fit.Članek ni o politiki.
"ko pjeva, zlo ne misli" .... jaz ne pojem, pa sprašujem, ali telovadi v fitnesu.
Še dobro, da ji velika očala zakrijejo faco. Drugače pa čestitke, da lahko nosi takšno oblekco.
A, tako se ti oglašaš, sam1 ?
IZ ! nov zagovornik lepega bontona ?