Šport /sport/kolesarstvo
12209 ogledov

Čustvena izpoved Pogačarjeve mame: "Tega še danes ne razumem"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • valentina45 21:42 21.oktober 2024.

    To je neoprostljivo dejanje Pogačarja za vekomaj.

  • valentina45 21:41 21.oktober 2024.

    Kaj se čudite. Kar mu je naredil je neoprostljivo.

  • PasjaProcesija 18:49 21.oktober 2024.

    Spomnite se smučarskih skokov. Česa vse je bil deležen Jurij Tepeš, ker je v Planici premagal Prevca. Pa sta tekmovala vsak zase. Pri ljubljencu, ljudskemu Peterki, so pa hinavsko pozabili, da je en naslov osvojil zaradi viteštva Japoncev. Povprečen Slovenec ...prikaži več Tadeja ni vzljubil, ker je ta predober. Starejši se bolj poistovetijo s poraženci. Slovenec obožuje zaigrano krotkost in ponižnost. Prepoznajo se v zgodbi malega človeka. Zato so vzljubili propadlega skakalca, ki bi lahko posegel po zvezdah.

  • Zora 14:52 21.oktober 2024.

    To sploh ni res, da ga ne marajo. On si to domišlja. Njegova dela so otroška, ker ni dorasel. Egoist, ki ne dopusti zmage drugemu in je ne niti privošči. Ko je šel pri sto kikometrih v beg, je to ...prikaži večo lepo pokazal. Vsi ostali, ki so mu pomagali so odstopili. Primoz je ostal sam, kaj naj sedaj joče, da ga ne marajo. Sramota je za reprezentanco. Le kaj so si mislile druge reprezentance. Tega seveda se Tadej ni spraševal.

  • manja53 16:52 21.oktober 2024.

    Tadej Pogačar ni dober človek po svoji ego liniji. To govorim že vseskozi, je zagnan, je mlad, je pripravljen--a nekaj v njem ni ok. Sam že ve kaj. Čas pa bo pokazal, kaj. In bo boleče. Zanj, ne za druge. ...prikaži več Roglič je človek, je športnik, je vse, kar Pogačar ne bo nikoli. Ker tega nima v sebi, ker se tega ne da kupiti in ne naučiti. Radej ostaja tipičen slovencelj. Da te ima kdo rad si moraš to zaslužiti!!

    • Avatar Uršula_aLiar
      Uršula_aLiar 17:09 21.oktober 2024.

      Mal se pozanimajte o starših, kaj pravijo nekdanji sodelovci z Brnika, pa bo mogoče vse bolj jasno?

  • darko78 16:45 21.oktober 2024.

    cel tour mu je roglič pomagal.celo čakal ga je da sta skupaj objeta pripeljala v cilj.pogačerjeva ekipa je bila takrat poden. zato se je vso tekmo švercal z rogličevo ekipo.Potem je pa izkoristu slab dan Rogliča in mu zabil nož ...prikaži več v hrbet. To se nebo nikoli pozabilo. je super kolesar ,kot človek je pa poden,ker uživa v tem ,da ponižuje tekmece na cesti. Vendar pa so sedaj vsi tamladi takšni. naprimer un Vinegard.Kolesarstvo je postalo gladijatorsko klanje,kjer pa na srečo zmaguje Slovenec.

  • Avatar Uršula_aLiar
    Uršula_aLiar 17:11 21.oktober 2024.

    Pogaćar si je sam kriv, da ga veliko navijačev ne mara, ker enkrat pizdek, je vedno pizdek!!

  • atamama 12:54 21.oktober 2024.

    Saj ni srž problema v tekmah ampak v njegovih dejanjih. Kako se reče človeku, ki pljune KZS v obraz z nenastopom na OI? Pa čeprav novinarji v SLO niso objavili recimo niti mili komentar na bbc.com, zakaj so ga zaščitili? ...prikaži več Kaj funkcionarji na KZS menijo da ta pljunek ob OI je bil zadnji? Ne. Hotel bo uveljaviti svojo voljo. Pa se zaveda da medalja na SP pomeni nastop v reprezentanci in da so vsi v ekipi delali zanj? Hudo je narobe, ko vsi za enega in eden samo zase, kajne?

    • stanka2 14:14 21.oktober 2024.

      no ja, tvoje mnenje in pa nekaterih čudakov, ki ne razumejo bistva ekipnega športa, kar pač kolesarstvo je. Pogi je zaposlen pri UAE, tam dobiva plačo. Če bi šel na OI in ne bi bil zlat, bi bil šele haloooo. ...prikaži več In, se spomnite privoščljivega nasmeha in gest Rogliča, ki je gonil dobesedno do zadnjega diha, ko so v TJV na TDF zlomili Pogija. Nepozabno, res.

    • atamama 19:54 21.oktober 2024.

      Stanka, saj bi se strinjal ampak eden izmed nizozemskih komentarjev je bil približno tak... vzrok ni samo utrujenost-regeneracija ampak možgani-glava spodaj.... Ampak res je, Pogačar ima ogromno zaslombo med novinarji, da niso objavili teh komentarjev. Še tisti kako so ga ...prikaži več kolegi iz reprezentance prosili da si premisli, še to so redki objavili... in kdo je potem čudak? In kdo komandira slovensko reprezentanco na KZS? Če ni reda je pa?

    • janez6518 20:52 21.oktober 2024.

      Takrat na Touru si je zaslužil, da ga zlomijo. Poniževal je tekmece že na začetku. Kar pa je leto prej naredil z Rogličem in ga zabodel v hrbet, po tem, ko se je na njem in njegovi ekipi prišlepal do ...prikaži več zadnje etape, pa je sploh svinjarija. Pač ni kul kot oseba. Če bi takrat bil pošten (pa ni bil), bi bil zdaj nacionalni junak, ki je prejel žezlo direkt od Rogliča. Tako pa bo vedno tisti, ki je rojaku, po tem, ko ga je pripeljal do konca, izpulil zmago. In ta madež se ga bo zmeraj držal!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.