Pogi ima 23 let. Me zanima kakšne vrhunske izoblikovane osebnosti so bli naši zagrenjeni komentatorji pri 23ih letih. Verjetno so nekje v kleteh pili pivo s prijatelji in sanjarili, kaj bi lahko bili. In to počnejo še danes.
Pogačca, popušil si, mulc poln samega sebe. Lahko kar spokaš domov in greš končno kaj delat kot vsak običajen smrtnik, pa kakšno izobrazbo pridobi, sicer bi moral iti ceste pometat.
Koji komentarji, ne moreš verjet. Fausija dela na polno...
"Koja" slovenština, ne moram, da vejamam??
V komentarjih vidim precej diagnoz. Brez trpljenja si ne zasluzis. :) slovenceljni. Zato pa ste, kjer ste. No, tudi tako se da ziveti. Trpite.
Pogi ima 23 let. Me zanima kakšne vrhunske izoblikovane osebnosti so bli naši zagrenjeni komentatorji pri 23ih letih. Verjetno so nekje v kleteh pili pivo s prijatelji in sanjarili, kaj bi lahko bili. In to počnejo še danes.
Pogi še ima šanso zmagati, Primož pa se je žal prelevil v vodo-nosača
pogačar, lahko pobereš vse nagrade, a Primožu nikoli ne boš segel niti do gležnjev.
ne, ker je bistveno višje od Primoža in več dosegel
Pogačca, popušil si, mulc poln samega sebe. Lahko kar spokaš domov in greš končno kaj delat kot vsak običajen smrtnik, pa kakšno izobrazbo pridobi, sicer bi moral iti ceste pometat.
Mogocevbi bilo zate dobro, da se primes kakega pometanja. Je kar dobro za duso.
radovednica vzemi apaurin, na 8 ur 1 tbl
Kakšen apaurin ... CIANID ... in čimprej, zemlja potrebuje gnoj
Ti se kar tolaž, pankrkt, rajš se mam od joške odtrgaj in začni sam žvet, presranc!
Trpi brez miru. Pol bos dovolj. Naj trpijo se drugi, ce hocem jaz. ;)
jakec20898974442@ a lahko prevedeš, kaj si hotu nakracat??