Želim mu ( fotru) da ga pregleda psihi. Mravlje, bo sigurno oproščen. Uničen avto+ poskus vloma.. pa še dolgo je čakal, pa premalkrat zadel- ščitenje življenje in lastnine ni PREkoračen silobran !
In sedaj bo človek, ki je na pragu penzije šel v zapor zaradi nasilnih huliganov, katerih starši so jih v otroštvu samo ujčkali, namesto da bi jim naložili kako krepko vzgojno.
Vsi Balkanci so oboroženi, na črno ali na belo in orožje tudi uporabijo, ne glede na posledice. Kaj bomo pa mi Slovenceljni počeli, ker orožja nimamo, ga nočemo in ne smemo imeti, ko bo na vrata potrkala podobna drhal in tudi emigranti?
Samo v naši banana republiki se zgodi, da te napade 5 ljudi v lastnem domu in si na koncu ti obtoženec. Če bi klical policijo, bi se plavuše mogoče uspeli prikotalit v 2,5 urah, ravno tik pred jutranjo izmeno, da… ...prikaži več potegne še dve tri nadurce.
Kjer odpove pravna država se stvari rešujejo z orožjem . Ali mislite ,da bi kateri oče gledal ,kako mu sina pretepajo ? Prav je storil !
Tako je, jaz bi tudi ...
Pri men bi bila vsa peterica mrtva.
Kaj bi pa bilo,da ne bi imel pištole pri rok??Rajš ne razmišljam!
B R A V O na kometarju.. se bi pa pogovarjali o drugih žrtvah
Želim mu ( fotru) da ga pregleda psihi. Mravlje, bo sigurno oproščen. Uničen avto+ poskus vloma.. pa še dolgo je čakal, pa premalkrat zadel- ščitenje življenje in lastnine ni PREkoračen silobran !
en kriminalc v Sloveniji manj...nč narobe...
In sedaj bo človek, ki je na pragu penzije šel v zapor zaradi nasilnih huliganov, katerih starši so jih v otroštvu samo ujčkali, namesto da bi jim naložili kako krepko vzgojno.
Oče je opravljal svojo očetovsko vlogo. V takem primeru bi tudi jaz enako naredil. Edino streljal bi v noge.
Če si služu NJA in če poznaš recept od Izraelskih vjakov, je malo višje: U meso.. škoda kugle..
Odlično, Ati !
Odličen zgled vsem nam staršem kako se ravna z drhaljo. Bravo oči.
Vsi Balkanci so oboroženi, na črno ali na belo in orožje tudi uporabijo, ne glede na posledice. Kaj bomo pa mi Slovenceljni počeli, ker orožja nimamo, ga nočemo in ne smemo imeti, ko bo na vrata potrkala podobna drhal in tudi emigranti?
Atu očitam samo to, kot Celjskemu plcaju: Pre malokrat je zadel v meso..
Nauk za vse huligane ki to berejo - jst bom z aresta pršu, ti pa iz groba n'kol več!
Aha, pokojni se ni odpeljal proti Mariboru. Zanimivo! In sedaj bo ata na...bal, tisti rpkovnjači pa pridejo nazaj, slejkoprej.
Ziher je ša kaki gver pr bajt :-) :-)
Zna bit... se bo pa lepo familija naučila uporabljat še kaj drugega kot pištolo, da se takih obranijo.
Samo v naši banana republiki se zgodi, da te napade 5 ljudi v lastnem domu in si na koncu ti obtoženec. Če bi klical policijo, bi se plavuše mogoče uspeli prikotalit v 2,5 urah, ravno tik pred jutranjo izmeno, da… ...prikaži več potegne še dve tri nadurce.