Slovenija /slovenija/crna-kronika
32208 ogledov

Penca: Avstrijec nas je hotel ogoljufati, pa je sam potegnil kratko

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 08:41 12.september 2024.

    ma pa srečo, da je kao desničar zato so mu desne vlade vedno prikimivale. zdaj ga bodo nategnili še s časnikarstvom, plačuje za kozlarije, pobral mu bodo milijone, potem bo pa spet jok in stok kako so vsi krivi samo ...prikaži več on ne. Zakaj Boscarol zna, Štrancar pa ne zna z denarjem? Vprašajte domačine. Večjega zamerljivca, kot je Aleš v dolini ni.

    • Puklastimiha 09:27 12.september 2024.

      Pokas od fousije. Gospod Stancar je za take kot si ti revcek, ki kar nekaj pises samo zato, ker je ponosen Slovenec in ni levak, tata mata .

    • Naklonsky 13:27 12.september 2024.

      Ko pa Kordiš ni plačeval svojih delavcev, ki so mu obdelovali subvencionirano njivo je pa OK?

    • Avatar MK_NSFW
      MK_NSFW 13:29 12.september 2024.

      tudi jaz nisem levak. nisem pa ovca, da bi ga oboževal, ker ga obožuje Janez. je goljuf. to so dosodila vsa sodišča. vzel denar od države in ni naredil kar je obljubil v vlogi na razpis. potem so bili pa ...prikaži veča vsi drugi krivi samo on ne. pa kdor je delal z njim ve, da je preklemansko zamerljiv človek in pravi mali napoleon, le da nima nobenega strateškega pogleda.... to sto avstrijsko firmo je bil pa manever, da ne bi vrnil 2 MIO denarja državi.

    • Avatar MK_NSFW
      MK_NSFW 13:30 12.september 2024.

      @Naklonsky seveda ne. nisem levičar. ampak to ne pomeni, da bom hvalil pizdarije desnakarjev samo zato ker ni levičar. samo poglej s koliko ljudmi desnice se je Štrancar skregal. in to so ljudje, ki so desnico držali gor zadnjih 15 let....

    • MilkaPlaninc 13:45 12.september 2024.

      kaj pa tebi ni jasno? To podjetje prodaja po celem svetu, 350 mio je bila v BIO pripravljen dat nemški Sartorius. Najbrž je Janša zadaj :-) :-)

    • PasjaProcesija 15:30 12.september 2024.

      MK_NSFW je vaš (desen) in večinoma piše neumnosti. Tokrat pa je precej stvari zadel. V plus mu gre tudi, da ne malikuje na pamet. Tudi po mojem občutku je bil Štrancar močan na svojem osnovnem področju. Sicer ne bi uspel ...prikaži več kjer je drugim spodletelo. Ni pa bil material za direktorja. Za uspešno prodajo so zelo zaslužni tudi običajni zaposleni, ki so stopili skupaj in prikrivali slabo stanje. Ko jim je podjetje dolgovalo več plač, so dogajanje zavoljo boljše zunanje podobe kategorično zanikali.

    • PasjaProcesija 15:34 12.september 2024.

      V omarah je še nekaj okostnjakov. Pa saj smo vajeni. SDH je malo pred nemškim prevzemom svoj delež zelo slabo prodal. Prodajo SDH-jevega deleža je v svojih izdihljajih določila Šarčeva vlada, izvedla pa se je pod Janšo. 17.7.2020 je svoj ...prikaži več mandat v SDH nastopil medicinski strokovnjak Ivan Simič. Kupoprodajna pogodba je bila izvedena 29.7.2020. https://www.sdh.si/sl-si/novice/1838/pojasnila-sdh-o-izvedenem-prodajnem-postopku-manjsinskega-deleza-druzbe-meta-ingenium-druzba-tveganega-kapitala-d-o-o-

  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 08:39 12.september 2024.

    ah dajte no.... odvetnik Štrancarja iz Avstrije je na istem naslovu, kot je bila registrirana družba, ki je delala prevzem. Štrancar je sicer dober znanstvenik ampak povsem nesposoben direktor in človek. Sam je hotel nategnit državo, naivno zaupal Avstrijcem, ki ...prikaži veči jim je vse podpisal potem pa ko so Avstrijci ugotovili, da je Štrancar psihično moten in nesposoben zdaj so pa vsi krivi.... ne pozabimo Štrancar je goljufal državo, ko je lagal, da bo zaposlil 30 ljudi. denar je pobral zaposlil pa 2.

    • MilkaPlaninc 13:44 12.september 2024.

      Vse si pomešal... iz zgodbe je razbrat, da so Avstrijci želeli prevzet, kar delajo še danes. BIO so rešili z odkupi. Tudi zaposleni so verjeli v zgodbo in jo podprli, pristopili k vlaganju. Če bi bil Štrancar to, kar pišeš, ...prikaži več zaposleni ne bil čakali več mesecev brez plač in vložili zadnje prihranke v podjetje.

    • Avatar MK_NSFW
      MK_NSFW 08:58 13.september 2024.

      nič nisem zamešal.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.