Nič ne bo..ti kozjanski runkel...ustvarjaš vihar,da potem pride bonaca.....mi pa že dolgo,predolgo vemo,kakšen barabin si,za svojo rit poskrbiš najprej,potem pa hočeš deskriditirat tiste,ki so ti "štango" držal.....in potem pride šele kazen,saj veš kakšna!!!!
Joj prejoj, tole je pa hujše kot pri Butalcih. Najbolj žalostno pa je, da se nihče ne bo čudil, če bo tožbo dobil, država pa mu bo morala plačati odškodnino. Večjaa baraba je, več ima možnosti, da mu uspe. Mi… ...prikaži več pa kar čičamo in čakamo!!!!
(1) Kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, čeprav ve, da je to, kar trdi ali raznaša, neresnično, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev. (2) Če je… ...prikaži več dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na spletnih straneh ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
(3) Če je tisto, kar se neresnično trdi ali raznaša
Obrekovanje, KZ-1, člen 159/2: kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na spletnih straneh ali na javnem shodu, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
Boš prvo moral vspostaviti sodni sistem, ki ste ga zdaj zrušili ker ste strahopetne pizde.
Kdaj bo ljudstvo sodilo vsem tem Korupciovalškom ,ki so zadolžili naslednje rodove do tretjega kolena ?
Nič ne bo..ti kozjanski runkel...ustvarjaš vihar,da potem pride bonaca.....mi pa že dolgo,predolgo vemo,kakšen barabin si,za svojo rit poskrbiš najprej,potem pa hočeš deskriditirat tiste,ki so ti "štango" držal.....in potem pride šele kazen,saj veš kakšna!!!!
Joj prejoj, tole je pa hujše kot pri Butalcih. Najbolj žalostno pa je, da se nihče ne bo čudil, če bo tožbo dobil, država pa mu bo morala plačati odškodnino. Večjaa baraba je, več ima možnosti, da mu uspe. Mi… ...prikaži več pa kar čičamo in čakamo!!!!
nič ne bo ti lopovski bedak
Zdravc, nam je že zelo dolgo dovolj! Tebe, tvojih laži in manipulacij! Odstopi če upaš! ADIJO!
(1) Kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, čeprav ve, da je to, kar trdi ali raznaša, neresnično, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev. (2) Če je… ...prikaži več dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na spletnih straneh ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta. (3) Če je tisto, kar se neresnično trdi ali raznaša
Obrekovanje, KZ-1, člen 159/2: kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na spletnih straneh ali na javnem shodu, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
Necenzurirano in Cirman zdaj bomo videli ali ste ste poštenjakari ali rdeče trobilo laži.