Prvo leto je za štipendije za deficitarne poklice kar obveljalo, kdo prvi odda, prvi dobi. Dobili so samo tisti, ki so imeli na poštni pošiljki žig z 9:00.
Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan… ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodil0mm na tem spletnem mestu .....
....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com
Prvo leto je za štipendije za deficitarne poklice kar obveljalo, kdo prvi odda, prvi dobi. Dobili so samo tisti, ki so imeli na poštni pošiljki žig z 9:00.
kje je moj komentar ???????? administrator si ljubitelj hrvatije ali pa kar purger?
Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan… ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodil0mm na tem spletnem mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com