Edini pametni denar, ki ga pošta še zasluži je od lastništva in od vsakoletnih dividend Športne loterije, kjer je solastnica. Brez tega bi bila še večja žalost.
18.let sem delal na Pošti nočne,pa se ni nobeden upal ne stavkat,ne pritoževat(razen v bifejih) in vsako leto je bil + nikoli minus ampak ljudem ne,zadnje pet let še regresa ni bilo,pa miljone v NKBM pa od njih nikoli nič,tudi… ...prikaži več zdaj ne bo nič.........
Ja samo ta je napovedana, prej je bil pa en sindikat, ki je bil sestavljen iz vodij, katere so kimale vodstvu. Nikoli pozabil na gospo predsednico sindikata, ki je bila šefica in je svoje ljudi še bolj zajebavala in delala… ...prikaži več proti črki zakona, pa ji nobeden ni upal nič reči.
Podpiram poštarje, teh pamfletarjev tukaj, ki se igrajo novinarčke pa sigurno ne. V mailu piše, česa ne bodo dostavljali, no o tem pa v članku ni ne duha ne sluha.
Katastrofa. Pa ti pisuni so sigurno veliko bolje plačani od poštarjev.
Končno, naj se neha dobiček od pošte dajati državi, katera potem flika minuse v bankah, železnici, itd. PODPIRAM
VSAKA VAM ČAST POŠTARJI VAS SPOŠTUJEM PA ŠE MARSIKOGA KI DELA ZUNAJ V VSAKEM VREMENU CARI STE ZA MENE
Slovenke ,Slovenci podprite poštarje pri njihovih zahtevah ,saj drugače ne bomo dobili pošte ,ki jih vsakodnevno pričakujemo !
Edini pametni denar, ki ga pošta še zasluži je od lastništva in od vsakoletnih dividend Športne loterije, kjer je solastnica. Brez tega bi bila še večja žalost.
18.let sem delal na Pošti nočne,pa se ni nobeden upal ne stavkat,ne pritoževat(razen v bifejih) in vsako leto je bil + nikoli minus ampak ljudem ne,zadnje pet let še regresa ni bilo,pa miljone v NKBM pa od njih nikoli nič,tudi… ...prikaži več zdaj ne bo nič.........
Ja samo ta je napovedana, prej je bil pa en sindikat, ki je bil sestavljen iz vodij, katere so kimale vodstvu. Nikoli pozabil na gospo predsednico sindikata, ki je bila šefica in je svoje ljudi še bolj zajebavala in delala… ...prikaži več proti črki zakona, pa ji nobeden ni upal nič reči.
Podpiram poštarje, teh pamfletarjev tukaj, ki se igrajo novinarčke pa sigurno ne. V mailu piše, česa ne bodo dostavljali, no o tem pa v članku ni ne duha ne sluha. Katastrofa. Pa ti pisuni so sigurno veliko bolje plačani od poštarjev.