Priporočilo Arsa: uporabljajte javni prevoz in ne osebnih vozil. Hm, hm
ker imamo dovolj keša se bomo naokol vozili s taksiji, a je še kaj drugega, taksi je pa spet osebno vozilo, dobro da je arso na tekočem
Aja. Prej PM10 zaradi avtomobilov in kurjenja, sedaj ko tega ni, pa pesek. Ja, pesek v oči...
Kar nekaj za strašenje ljudi, nobenega konkretnega podatka, kje koliko.
Malo vitaminčkov......mone ljudje niso neumni.....
ljudi moji,jaz vam recem, da je to vse skupaj ratalo,,luda kuca,,saj clovek ne ve vec kaj si mislit...
se pa čudim od kod to , če je tri dni pihal severni veter , a jo prinesl s severa? ne razumem
kje ste zdaj znanstveniki, bo kdo kaj dodal na to temo??' kako lahko iz sahare iz juga pride oblak peska, če je iz servera pihal veter. razlaga prosim!?!?!?!?!?!
To je bilo opazno na šipah oken že včeraj.
kr neki strasijo bla bla
ŠE NEVIDNO RDEČI ALARM: MEDIJI JEJO DREK NA KILE!! :O
B.B. Bedni so tvoji prispevki
A smo premalo okuženi?So nam pojačali dozo se mi zdi.
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Priporočilo Arsa: uporabljajte javni prevoz in ne osebnih vozil. Hm, hm
ker imamo dovolj keša se bomo naokol vozili s taksiji, a je še kaj drugega, taksi je pa spet osebno vozilo, dobro da je arso na tekočem
Aja. Prej PM10 zaradi avtomobilov in kurjenja, sedaj ko tega ni, pa pesek. Ja, pesek v oči...
Kar nekaj za strašenje ljudi, nobenega konkretnega podatka, kje koliko.
Malo vitaminčkov......mone ljudje niso neumni.....
ljudi moji,jaz vam recem, da je to vse skupaj ratalo,,luda kuca,,saj clovek ne ve vec kaj si mislit...
se pa čudim od kod to , če je tri dni pihal severni veter , a jo prinesl s severa? ne razumem
kje ste zdaj znanstveniki, bo kdo kaj dodal na to temo??' kako lahko iz sahare iz juga pride oblak peska, če je iz servera pihal veter. razlaga prosim!?!?!?!?!?!
To je bilo opazno na šipah oken že včeraj.
kr neki strasijo bla bla
ŠE NEVIDNO RDEČI ALARM: MEDIJI JEJO DREK NA KILE!! :O
B.B. Bedni so tvoji prispevki
A smo premalo okuženi?So nam pojačali dozo se mi zdi.
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks