Svet
15 ogledov

Po Trumpu pada z vseh strani

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 16:26 30.januar 2017.

Res je kar praviš praufo, ampak težava je v tem, da jih v EU in zgoraj na severu EU sploh ni bilo in niso imeli nikakršnega vpliva kot recimo le kakšen market in dostava robe iz bližnjega vzhoda. Od kje ...prikaži več so si oni sami dali oz. vzeli pravico, da če se gonijo kot zajci in razmnožujejo, da potem lahko imajo svojo džamijo in pa svojo vero tudi pri nas in zahtevajo nekakšne pravice pri nas? Mi se ne gonimo in ne razmnožujemo pri njih dol, ker tam dol pri njih NAS zavirajo in ne pustijo odpiranje cerkev ali pa vstop modernega stila življenja, ki je 100x boljši kot njihov srednjeveški primitivizem. S katerekoli strani to pogledaš je to invazija muslimanov na EU, saj imajo svoje države tam kjer so, oni pa se hočejo še vedno širiti in vlagajo v propagando za šeriat-kalifat ter burke pri nas. Tukaj smo SLOVANI, ki so po večini vedno bili in ostali pač kristjani. Konec in pika. Liberalci pa pomagajo invaziji.

praufo 17:08 30.januar 2017.

jožica, dobro razmišljaš, predlagam, da še malo raziskuješ in bereš zgodovino ... ne more škodit, moraš pa ocenit katera knjiga je brezveze in katera ti da neko informacijo in te razsvetli ... po mojem mnenju je bil ta islam od ...prikaži več samega začetka, ko so ga ustvarili neka tempirana bomba, ki se občasno aktivira oz. razlog za neko bojevanje in vojne ... in kot sem že napisal "deli in vladaj", vojne morajo bit, igra je zanimiva, če se, ko se dva borita, konec konce se tudi ogromno orožja proda ... no je pa tako, odvisno od kod gledaš, mi smo palčki, medtem ko se tisti gemblerji, ki stavijo miljone na vsako veliko potezo, ki se zgodi na tem tem svetu, smejejo takim kot sva midva in še kdo ... no po mojem so rezultati teh stavnica shranjeni kje drugje kot v samem vatikanu, ki je največji kazino vseh časov

• an.star 10:12 30.januar 2017.

Najmočnejša luč, meče, najtemnejšo senco.

• kapibara 10:13 30.januar 2017.

Zopet natolcevanje- potenciranje leftardov.. Kako iz vseh smeri ?? Z njegov NE , ampak ima še podporo..

• mp5 11:22 30.januar 2017.

Še največ pada po Trumpu s strani slovenskih medijev. Spet ena ogrooooomna kost za glodanje.

praufo 11:40 30.januar 2017.

med drugim tudi po naročilu soros & co.

• Neprilagojen 11:46 30.januar 2017.

Levi vegetarijanski humanisti ti dajejo minuise. Levaki domov si jih nesite in jih futrajte...

• primozzm 12:11 30.januar 2017.

jst ga popolnoma razumem in navijam za njega. muslimani itak želijo zavladat svetu in z njihovimi krutimi metodami sejat strah. do zdej me ni noben silu da moram v cerkev da moram v karkoli verjeti. muslimani to počnejo. za njih ...prikaži več a verjameš v njihovo vero al pa te zbrišejo s sveta. tko to delajo. in to ni nč novga. novo je samo to da hočjo evropo.

praufo 15:00 30.januar 2017.

zlodeji so našli muslimane za krivce te vojne, vernik pa ne more biti zloben in ne sme ubijat, noben bog v nobeni veri tega ne želi ali spodbuja ... no je pa zanimiva tudi zgodovina nastanka islama +600, glede na ...prikaži več to kdaj je rimski cesar priznal krščanstvo ... tudi za to obstaja nekaj literature in se mi zdi nekako logično, da še kako rabiš nasprotniika in s tem razdvajaš folk in vojne so neskončne ... deli in vladaj, to je recept

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.