PCT za dvig denarja na bankomatu je sicer res neumnost, vendar pri vseh ukrepih, ki jih je do sedaj sprejela naša vlada, me tudi to nebi presenetilo! Denar iz bank pa v štumf, ne da Mađari obračajo naš denar!
Dvigovanje gotovine ali plačevanje položnic s telefonom..NFC...Priročno, ker ti bankomat ne more požreti kartice ;).....Imam pa občutek, da je "članek" hotel povedati kako zarukani so necepljeni.....Da se ne bo na koncu izkazalo drugače ;)
ok, men bankomat gre na jetra.. ne zdej med covidom, že prej. to so legla bakterij in virusov, pa jih kdo kdaj očisti ? pijanec , ki je scal za vogalom pa pride na bankomat , vi vsi pa takoj… ...prikaži večj za njim. gnusijo se mi.
Privat prodaja,1.lastnik,vsi računi vsa zgodovina,garažiran, brez pikice rje,vožen ljubiteljsko samo ob sončnem vremenu,42.000 km,kot nov!!!! Letnik 2014.
To vemo, Žurnal, rajši preverite ali je res, da so v Postojnski porodnišnici umrli štirje novorojenčki cepljenih mamic???
to tudi mene zanima .Novice iz drugega konca sveta najdejo ki je kao za covid umrl ???
Vprašanje, če imajo j...a, da bi tole raziskali.?
prodane duše so,podkupnina dela svoje
so ja umrli,mi je znanka povedala....samo se čudim zakaj te mamice javno ne spregovoijo
jate,morda pa bodo,mislim da lasten otrok nima cene
PCT za dvig denarja na bankomatu je sicer res neumnost, vendar pri vseh ukrepih, ki jih je do sedaj sprejela naša vlada, me tudi to nebi presenetilo! Denar iz bank pa v štumf, ne da Mađari obračajo naš denar!
Dvigovanje gotovine ali plačevanje položnic s telefonom..NFC...Priročno, ker ti bankomat ne more požreti kartice ;).....Imam pa občutek, da je "članek" hotel povedati kako zarukani so necepljeni.....Da se ne bo na koncu izkazalo drugače ;)
Gde si četniški vojvojda!!!!
Đe si bre Ramo četiri nicka...?!
Pa gde si đukelo čarapanska!!!!
Denar lahko neomejeno dvigujejo iz državnih bankomatov samo tisti,ki je člansko izkaznico podpisal osebno sam veliki vodja in davčni minister .
Ne vem, če so nekateri ljudje res tako bedno neumni ali jim je samo dolgčas in ne vedo kaj bi še ušpičili. Neumnost res ne pozna meja.
ok, men bankomat gre na jetra.. ne zdej med covidom, že prej. to so legla bakterij in virusov, pa jih kdo kdaj očisti ? pijanec , ki je scal za vogalom pa pride na bankomat , vi vsi pa takoj… ...prikaži večj za njim. gnusijo se mi.
Proticepilstvo je pač resna psihična bolezen. Tak izpad ni nič posebnega.
Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu -- H︆︆o︆︆t︆︆s︆︆e︆︆n︆︆︆︆n︆︆.︆︆C︆︆︆︆o︆︆m
gandi123,,tebi niti v begnah nemorejo pomagati teliček in osliček skupaj.
prej tebi
Bogdan, glavno, da so tebi pomagali! Veliko zdravja še naprej!
Vodenoglavec Gandi in mongoloid kurćefix.
ramo... ,ovčka kaj si že v štali na varnem
Mama ti je ovčka.
Ramo, na polepšani profilni sliki si bastard med vodenoglavcem in mongoloidom. Uhhh, kakšen moraš biti šele resnično?🤮🤮🤮
Imata na izbiro Triglav,Krvavec in Nanos.Kaj bosta izbrala socialna pojebka?
Ramo.. v jasli moraš ,dovolj si meketal
Marš!!! Jutri ob 3h grem v Nemčijo po avto!!!
avto z prevrtenim števcem ha ha ha
Privat prodaja,1.lastnik,vsi računi vsa zgodovina,garažiran, brez pikice rje,vožen ljubiteljsko samo ob sončnem vremenu,42.000 km,kot nov!!!! Letnik 2014.
bravo zate
VW Bora.
VW Bora, letnik 2014 in ti nas zmerjaš s socialnimi pojebki. In ta stari krš greš v Nemčijo iskat!? 😂😭 Saj ne vem, je to za smejat ali jokat!😂
Gandi123 ,ha ha ha,sam res
Mehiški.... .Sem že na poti.
Ramo... kako osamljen si ,ker si jerk te nobeden ne mara si sam več ali manj,pa moraš komentirat kaj kupuješ itd.????
Evo,sem že nazaj,vse urejeno.... .Kaj ti jokaš o osami?? Kaj si še zmeraj na Ž24?