Priljubljeni šovi iz Poptv, kaj se hecate. Norčevanje iz gledalcev,tistih, ki jih še gledajo! Njim je pomembno,da zadovoljijo oglaševalce, denar pa nakazujejo v davčno oazo. Prioriteta vlade po krizi bi morala biti pregled poslovanja te medijske hiše,ki je v tuji… ...prikaži več lasti, a živi tudi od izsiljenega prispevka IP ponudnikov in gledalcev. Če bi jim vzeli licenco za predvajanje ne bi bilo nič narobe. Genaralni tajkun Vrabec pa je že davno zrel za kazanski pregon 😎
Google zdaj plačuje od 17000 do 22000 dolarjev na mesec za delo preko spleta od doma. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in sem v tem prvem mesecu zzaslužil 20544 dolarjev. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več spremenilo - popolnoma na bolje! Poglejte, kaj počnem
................>>>>>>>>> www.DouCash.Com
itak, da je za kozlat, že od začetka do konca
za kozlat lazete to so ponovitve, bolno do kraja
Taka kuhinja kt so vsi šovi na POP-u....katastrofa...vsi žiranti in sodniki plesejo kot naročita ĆAKA-NA-MIŠ in VRABAC...
Priljubljeni šovi iz Poptv, kaj se hecate. Norčevanje iz gledalcev,tistih, ki jih še gledajo! Njim je pomembno,da zadovoljijo oglaševalce, denar pa nakazujejo v davčno oazo. Prioriteta vlade po krizi bi morala biti pregled poslovanja te medijske hiše,ki je v tuji… ...prikaži več lasti, a živi tudi od izsiljenega prispevka IP ponudnikov in gledalcev. Če bi jim vzeli licenco za predvajanje ne bi bilo nič narobe. Genaralni tajkun Vrabec pa je že davno zrel za kazanski pregon 😎
tako pač je v tej preljubi naši deželi. zadeve vodijo brezvezniki, ki mislijo da obvladajo.
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
Google zdaj plačuje od 17000 do 22000 dolarjev na mesec za delo preko spleta od doma. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in sem v tem prvem mesecu zzaslužil 20544 dolarjev. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več spremenilo - popolnoma na bolje! Poglejte, kaj počnem ................>>>>>>>>> www.DouCash.Com