Imam naj izreče fatvo nad tem pacientom in se ga rešimo, mi in cel svet, ker si drugega ne zasluži ta plačanec - naivno mislit da mu ni naročeno in da zastonj čveka o non paper, jezika v eu, paktira… ...prikaži več z višegrajci, draži irance, hvali trumpa, medtem pa nam razprodaja slovenino ta sramota in nevarnost za slovence
Pacient je postal že neposredno nevaren za svojo državo in državljane. Kaj, če nam bioteroristi sedaj kakšen napačen (iranski) uran zrihtajo za nuklearko?!? Bomo še vsi v luft zleteli, zaradi enega neuravnovešenca.
fa fa fa se lahko buni, saj je naslednica tatov, ubijaucev & moriucev Slovencev; že ve ?
Imam naj izreče fatvo nad tem pacientom in se ga rešimo, mi in cel svet, ker si drugega ne zasluži ta plačanec - naivno mislit da mu ni naročeno in da zastonj čveka o non paper, jezika v eu, paktira… ...prikaži več z višegrajci, draži irance, hvali trumpa, medtem pa nam razprodaja slovenino ta sramota in nevarnost za slovence
Zaradi nekega neuravnovešenca, lahko še kakšna medcelinska raketa namerno zaluta...
Pacient je postal že neposredno nevaren za svojo državo in državljane. Kaj, če nam bioteroristi sedaj kakšen napačen (iranski) uran zrihtajo za nuklearko?!? Bomo še vsi v luft zleteli, zaradi enega neuravnovešenca.
MOLK JE SOUDELEŽBA PRI ZLU!!!
Proti Iranu je v veljavi cel kup sankcij zaradi razvoja jedrskega orožja in financiranja terorizma!
So what, in kaj imamo mi s tem.
Bedak, tik tak..
Logično, da je "sledilo še to". A bomo tiho enim islamskim skrajnežem? Ja, T. Fajon bi jih najbrž povabila v svojo spalnico.
pbr1 , ti kar lajaj po intrentu, mogoče pa nanese da se boš imel možnost branit z obema pilatusoma ki jih imamo...
pbr1 ,a tebi tudi Fajonova ne da miru. A si že polnoleten, da veš, kaj je skrajnež ?
End, tik tak...
Odmeva po slovenskih levih medijih...Samo o pranju iranske milijarde v Sloveniji nič ne odmeva...
Dobro zate, da vsaj Nora24tv o tem stalno poroča, da aktivisti ne pozabite ponavljat.Bedniki !
Nor end, tik tak...