Svet
9180 ogledov

Po protestih se je oglasil Vučić, to je napovedal

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 09:19 16.marec 2025.

Zanimivo vprašanje, kdo vse to plača. Ne vem ampak srbska tajna služba je bila dokaj dobra in vidi dobro tudi podnevi, ne samo ponoči kot sove. Morda bi skupaj z orbanom ugotovila kateri denar se ''toči'' iz EU držav in ...prikaži večn zakaj. Morda bi lahko tudi naredili primerjavo ''udeležencev'' v Srbiji in na Madžarskem. Bilo bi zanimivo in hitro videti kdo je v ozadju ''nemirov'' in ''nezadovoljnih državljanov'' v obeh državah. Pravijo eni, da je bilo podobno ob protestih na Roški pred 30 leti.......

mahatma2 17:27 16.marec 2025.

Ko sem bral ta članek sem dobil občutek , da se Vućić nekako izmotava zaradi zvočnega topa , ker reakcija gruče je bila zares panična in , da se tu ni nič takega zgodilo je vsekakor navadna prozorna laž.

• jezero 08:00 16.marec 2025.

Vučić še obvladuje vojsko in policijo-torej represijo. In se požvižga na še tako velikanske proteste.

MS 14:26 16.marec 2025.

Tudi Čaušesku je obvladoval vojsko in policijo-torej represijo. In se požvižgal na še tako velikanske proteste.

MS 14:39 16.marec 2025.

Tudi Miloševič je obvladoval vojsko in policijo-torej represijo. In se požvižgal na še tako velikanske proteste

• Filenna 23:53 15.marec 2025.

! Preizkusite najnovejše zdravilo za izboljšanje moške moči --- Fun4.top

• Idioti 08:56 16.marec 2025.

Jaz ne rabim ! Ko se moja obleće v štrumpantlne , ne rabim nič !

• Idioti 08:54 16.marec 2025.

Crken debelousna svinja !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.