Briga me, koliko je bila cena goriva pod janšistično vlado. Sedaj točim nafto v HR, kjer je cenejša 11 centov kot v Sloveniji! 🕊 rabi denar za JU. Se plodijo kot podgane!!!
oh kolk mate srečo da mate svobodo in greste lah v CRO po pocen afto. kaj bireveži delal pod desno vlado, ko bi lahko samo sline cedil po poceni nafti, ker--- ker bi bili zaprti v svoji občini..mogoče bi vam… ...prikaži več pa jernejov vatovec z glovotom pripeljal kanister pocen nafte,da bise okol bloka vozil... cin cin cin.
Ender3, siguren sem, da me nekajkrat prekašaš, kar se tiče visenja na forumih. Lahko preveriš, verjetno znaš. Kar se pešačenje tiče, jutri grem lahko brez problema na maraton. Pa ti?
Gandi123,probaj izračunat porabo,ko greš na hrvaško tankat ,če greš dlje kot imaš doma si že na izgubi ,razen če voziš par tisoč litersko cisterno za tankat.
perje je pokvarjeno do amena
Pod Janševo vlado je bila cena 1€/liter leta, pod to vlado se to ni in se tudi ne bo zgodilo dragi moji Žurnalovci!
si pozabil povedat, da je v tistem času cena surove nafte bila 0,0 € na sod.. tolk !! zdej pa še bolj kokodakaj.
Ti si pa pozabil, da je pod Janševo vlado bila cena soda tudi 120€, zdaj je pa 80€. Zdaj pa kokodakaj dalje...
Nesposobna vlada. Odstopite!
Kaj, ko bi sam prestopil na svobodo. Ne bi se bilo treba skrivati pod novim up.imenom.
Nesposobne vlade plešastega več ni.. in smo jim povedali na volitvah, da so nesposobni.
če prejšnja nesposobna vlada ni hotela odstopit, zakaj sedaj bi moral tale . imaš en razlog romy ?
ta je se bolj nesposobna in to trikrat bolj
Briga me, koliko je bila cena goriva pod janšistično vlado. Sedaj točim nafto v HR, kjer je cenejša 11 centov kot v Sloveniji! 🕊 rabi denar za JU. Se plodijo kot podgane!!!
Pravilno,še bolj jih boš zajebal,če boš hodil peš
Gandi123 peš, peš bo treba ne pa tičati na forumih. Svoboda je vsem dodeljena..
Ender3 ja kje si pa ti.... in draga je ta svoboda...
oh kolk mate srečo da mate svobodo in greste lah v CRO po pocen afto. kaj bireveži delal pod desno vlado, ko bi lahko samo sline cedil po poceni nafti, ker--- ker bi bili zaprti v svoji občini..mogoče bi vam… ...prikaži več pa jernejov vatovec z glovotom pripeljal kanister pocen nafte,da bise okol bloka vozil... cin cin cin.
Ender3, siguren sem, da me nekajkrat prekašaš, kar se tiče visenja na forumih. Lahko preveriš, verjetno znaš. Kar se pešačenje tiče, jutri grem lahko brez problema na maraton. Pa ti?
Gandi123,probaj izračunat porabo,ko greš na hrvaško tankat ,če greš dlje kot imaš doma si že na izgubi ,razen če voziš par tisoč litersko cisterno za tankat.
NickMason, se strinjam z tem, kar si napisal. Vendar sem skoraj vsak teden tam in mimogrede natočim še gorivo.
No tak pa bo v redu
Golob če sve, da pozlati, i zdravstvo, ...
Tebi se je golob usral na glavo ....😂
Leonček, tudi tebi kmalu ne bo več smešno. Si pa med idioti, ki si bodo nazadnje prišli gor. Ali pa nikoli.
Up.imeni, kaj ne bi bilo bolje staršem pomagat jajčka barvat kot, Janezovo propagando širit.