trotolino, kaj morda Marta sedi na poslanskem sedežu GS, kot to dela odštekani Logar. Kaj hočeš s tem povedati, da s tem kandidatom SDSa ne krši pravila strankarske pripadnosti . Ti ne živiš, ti mentalno životariš še vedno, na plečih staršev..
Ojoj, ender. Popolnoma si izgubil razsodnost. Logar je strankarski, kosova, žena od draga, svakinja od tjase slokar in bivsa udbovka pa je neodvisna? Druge zmerjaš s poli sendviči, jaz se pa resno sprašujem koliko burekov na dan ti dostavijo golobisti.… ...prikaži več Ali pa je bila možganska kap res tako huda?
Golob stavi na demokratično odločitev volilcev. Volili naj bi kredibilnega nestrankarskega kandidata, kar pa Logar zagotovo ni. Še bo veselo !
Bluzator, žurnalski. Kaj si hotel povedati? Da je bila Kosla nestrankarska? In kaj bo tako veselje? Vseeno mi je, ker živim za boljše stvari.
trotolino, kaj morda Marta sedi na poslanskem sedežu GS, kot to dela odštekani Logar. Kaj hočeš s tem povedati, da s tem kandidatom SDSa ne krši pravila strankarske pripadnosti . Ti ne živiš, ti mentalno životariš še vedno, na plečih staršev..
Ojoj, ender. Popolnoma si izgubil razsodnost. Logar je strankarski, kosova, žena od draga, svakinja od tjase slokar in bivsa udbovka pa je neodvisna? Druge zmerjaš s poli sendviči, jaz se pa resno sprašujem koliko burekov na dan ti dostavijo golobisti.… ...prikaži več Ali pa je bila možganska kap res tako huda?
luzerji golobarski so propadl še predno so začel haha...
bljitva imaš prezgodnje izlive maloumja, čas je, da se zopet posvetiš šoli.
Ta baba je popolnoma neprimerna za predsednico. Predstavlja čisto zlo, kot bi jo sam Lucifer poslal iz Pekla. Samo razdvajala bi.
R_D razdvajala? Kot bo to počel kandidat sekte, če bi bil slučajno izbran. Ima preveč janševega masla na glavi !
Upam da zmaga, da se boš prepričal o nasprotnem. Ženske so 1000x bolj zlobne od moških.
za nekatere še obstaja rešitev ... v jok, pa na drevo, da se potolažijo
svoboda razpada...
Razpada tvoja glava.
care res si car. Isto sem mislil jaz napisati.
Jaz tudi, bljitva👎kmalo bo tudi vam prišel čas za ples. Vodji na Dobu že iščejo domovanje.
obadva sta največja carja prisežem, phaha...