@Slawc, ne more biti že kar vsak Božji Pisar, ... samo nekaterim sila Redkim je to Dano, da slišijo Stvarnikov Glas, katerega lahko potem zapišejo, da ga lahko nato tudi drugi preberemo. A je to težko za razumeti ?
@Zlawc , Če ti nekaj ne razumeš, to še ne pomeni, da tisto ne more biti res . In Očitno ti žal še Marsikaj Ni jasno tudi glede prihodnosti, ne samo preteklosti .
Zakaj Bog, če obstaja, ne pomaga ljudem? Recimo v aktualnem primeru poplav? Ali RKC kaj finančno daruje? Ne oni samo molijo in skrbijo da so cerkvene riti na suhem, toplem , da so siti in da sedijo na zlatu in denarju.
Zlawc, moj Bog je Največja Ljubezen, in ga imam Premalo doma, zato čakam doma na njega premalo , dam mi pomaga tako, kot mi je že Ogromno pomagal v tuzemski inkarnaciji, in kaže, da mi bo še veliko pomagal, če… ...prikaži več se ne bom še bolj pokvaril kot sem se že.
Čebulnion6čebulnion : Bog Vedno pomaga ljudem, na več načinov, ... in jih Varuje, da Nimajo še Večjih poplav, in še Več škode z poplavami, .... ampak, KER pa ljudje začenjajo čedalje Bolj oboževati Njegovega nasprotnika kot pa Boga, zakaj se… ...prikaži več potem vsi čudite, če tudi Bog začenja čedalje bolj prepuščati urejanje vremena čedalje bolj Lahkomislenim duhovom, da dobimo potem takole Katastrofalno vreme , ki je spet dopuščeno Samo za naše Preizkušanje, Koliko se Bomo Mi izkazali v medsebojni Pomoči ?!?
Čebulnion6čebulnion : Ne moreš pa zdaj v to mešati še našo Pokvarjeno Rkc , ki je bila že nekaj časa nazaj žal obsojena na Obvezno Zdravljenje , Ampak, Žal bo rešitev zanjo prišla Šele Po Drugem Prihodu, zatorej Po Koncu… ...prikaži več "sveta" , prej pa Žal Ne !!! ! !!! Zato Vatikanskih hijen ne moremo preveč mešati v dogodke teh Poslednjih Dni pred Koncem "sveta", ki se žal še Bo Moral Zgoditi - še Pred Drugim prihodom . Mzv.
Tvoj bog dovoli: Vojne, bolezni, smrt, uničenje, lakoto, umazanijo, revščino, mučenje, zločine, korupcijo....in še bi lahko našteval....kar imej ga...jaz takega sadističnega parazita ne potrebujem
Zlawc Nepoučeni, Najprej se Moraš sploh Zavedati, da Si vse do te sekunde še vedno TI parazit Edinega Stvarnika-Boga, ki te Je ustvaril z Višjimi Nameni , kot pa si jih ti sedaj sploh predstavljaš !!! ! !!! Zato tudi… ...prikaži več žal še vedno tako Slepo obtožuješ Stvarnika, ki nam vsem daje Svobodno Voljo, z katero potem počnemo vojne, umore, lakote, umazanije, revščine, mučenje, zločine, korupcije, in še bi lahko našteval . Glej, za Vso to Človeško Zlobo smo si večino sami Krivi, zato ne bodi tako slep !!!
No, 6Čebulni , Predvsem So taki plačani "odpustki" sredstva za krajo denarja Naivnim vernikom, in spotoma še za kontrolo , koliko ovc je nasedlo Vatikanskim zverem. Oboji pa žal nimajo nobenega pojma, Kako Zelo se Ta peklenska Barabija gnusi Bogu !!! ! !!!
Zato politiki rinejo gor ????
Možno, Ampak, žal še vedno Zaman !!! ! !!!
Verski fanatizem, zagrešiš npr. pedofilijo, nato pa po odpustek v cerkev?
Ja, To So Vse te Pokvarjenosti od naše uboge zabluzene cerkve !!! ! !!!
Nekateri imajo toliko grehov, da se lahko postavi še 1000 takšnih cerkva, pa ne bodo v naslednjih stoletjih prišli na vrsto za odpustek.
Mater, pol pa hiter na Štajersko k spovedi po odpustke. Ha ha ha.....
Žal tam še ne bo prave pomoči.
Omg...to bi bilo treba z zakonom prepovedat.Vse oxpuščeno...pokvarjenci.
Če verujete v boga potem dajte,ne pa ljudem in njihovim pravljicam(vse vere) ali drugače povedano bodite odgovorni za vsa svoja dejanja.
Moraš Ločevati med Božjo Besedo in med človeško besedo , drugače boš še vedno enačil Boga z "bogom" .
Daj se drži svojih ,ne bit preveč pameten s tem,kakorkoli eni se imate za božje pa ne vem kaj,zreli za psihiatra ste.
Verski fanatizem v vsej svoji veliki podobi! So nad zakoni?
Tako se obnašajo, banda
@Boschtjan Zupanchich a to je tista "božja beseda", ki jo je napisal človek al kako?
Bog je imaginarna oseba ki nikoli ni obstajal ampak so si ga izmislili.
Muškakura, niti tega ne veš, po kaj si pravzaprav prišel na ta planet , zato si še Daleč od Resnice.
@Slawc, ne more biti že kar vsak Božji Pisar, ... samo nekaterim sila Redkim je to Dano, da slišijo Stvarnikov Glas, katerega lahko potem zapišejo, da ga lahko nato tudi drugi preberemo. A je to težko za razumeti ?
Važno da ti veš
Čebula6čebulna, tebe se je Nekdo izmislil, samo ti tega žal še nisi sposoben razumeti. Tudi zate bo nekoč posijalo sonce spoznanja ....
Muškakura, važno je , da boš tudi ti to izvedel.
Še dobro da vas je malo ki slišite glas stvarnika,če ne nas davkoplačevalce preveč košta ,bi bi trebalo še novo norišnico zgradit
Južnakura, jaz Ga še nisem zaslišal, ampak, ko Ga pa morda bom, boš pa to že izvedel.
@boštjan....leta 2023 smo...v pravljice za lahko noč verjamete le še redki...
@Zlawc , Če ti nekaj ne razumeš, to še ne pomeni, da tisto ne more biti res . In Očitno ti žal še Marsikaj Ni jasno tudi glede prihodnosti, ne samo preteklosti .
tvoj bog je največji sadist....pa imej ga doma in čakaj, da ti zategne štrik
Zakaj Bog, če obstaja, ne pomaga ljudem? Recimo v aktualnem primeru poplav? Ali RKC kaj finančno daruje? Ne oni samo molijo in skrbijo da so cerkvene riti na suhem, toplem , da so siti in da sedijo na zlatu in denarju.
Zlawc, moj Bog je Največja Ljubezen, in ga imam Premalo doma, zato čakam doma na njega premalo , dam mi pomaga tako, kot mi je že Ogromno pomagal v tuzemski inkarnaciji, in kaže, da mi bo še veliko pomagal, če… ...prikaži več se ne bom še bolj pokvaril kot sem se že.
Čebulnion6čebulnion : Bog Vedno pomaga ljudem, na več načinov, ... in jih Varuje, da Nimajo še Večjih poplav, in še Več škode z poplavami, .... ampak, KER pa ljudje začenjajo čedalje Bolj oboževati Njegovega nasprotnika kot pa Boga, zakaj se… ...prikaži več potem vsi čudite, če tudi Bog začenja čedalje bolj prepuščati urejanje vremena čedalje bolj Lahkomislenim duhovom, da dobimo potem takole Katastrofalno vreme , ki je spet dopuščeno Samo za naše Preizkušanje, Koliko se Bomo Mi izkazali v medsebojni Pomoči ?!?
Čebulnion6čebulnion : Ne moreš pa zdaj v to mešati še našo Pokvarjeno Rkc , ki je bila že nekaj časa nazaj žal obsojena na Obvezno Zdravljenje , Ampak, Žal bo rešitev zanjo prišla Šele Po Drugem Prihodu, zatorej Po Koncu… ...prikaži več "sveta" , prej pa Žal Ne !!! ! !!! Zato Vatikanskih hijen ne moremo preveč mešati v dogodke teh Poslednjih Dni pred Koncem "sveta", ki se žal še Bo Moral Zgoditi - še Pred Drugim prihodom . Mzv.
Boštjan, kot pravijo " in Bog z vami" amen
Tvoj bog dovoli: Vojne, bolezni, smrt, uničenje, lakoto, umazanijo, revščino, mučenje, zločine, korupcijo....in še bi lahko našteval....kar imej ga...jaz takega sadističnega parazita ne potrebujem
Zlawc Nepoučeni, Najprej se Moraš sploh Zavedati, da Si vse do te sekunde še vedno TI parazit Edinega Stvarnika-Boga, ki te Je ustvaril z Višjimi Nameni , kot pa si jih ti sedaj sploh predstavljaš !!! ! !!! Zato tudi… ...prikaži več žal še vedno tako Slepo obtožuješ Stvarnika, ki nam vsem daje Svobodno Voljo, z katero potem počnemo vojne, umore, lakote, umazanije, revščine, mučenje, zločine, korupcije, in še bi lahko našteval . Glej, za Vso to Človeško Zlobo smo si večino sami Krivi, zato ne bodi tako slep !!!
boštjan: bullshit vsemu kar si napisal.
Boštjan . Upam da te bog bog uslišal in te poslal v vice😜
Pa vsaj enega zelenega v puščico. Čudi me, zakaj ne prodajajo odpustkov preko Amazona? Gotov biznis.
;-) heh ;-))
Nekoga ubiješ greš po odpustek pa je ok. A to je nova doktrina RKC ja.
No, to so hoteli, in bi še hoteli uvajati, ampak, na srečo jim bodo taki načrti prekrižani , ker Bo prej Konec "sveta" in to še pred Drugim prihodom.
A tebi bog dovoli samo ob nedeljah pisat na forumu
Bodi pošten do vseh, pa ne rabiš nobenih odpustkov.
No, nekih takih "odpustkov", še prav Posebej pa Ne plačanih, pa NE rabi Nihče , Ker se To Bogu gnusi !!! ! !!!
Ja, to bo, štajersko zlobo je treba zapakirat v velik odpustek ! A tisti križ na Betnavskem travniku so pa odstranili, ko je Papež umrl.
Greh je izmišljotina nekih starih prdcev za kontrolo neukih in "bogaboječih" ljudi...
Zlawc, vsaj malo se poduči , da ne boš tako neuko in brezbožno blebetal .
poserjem se na tvojega sadističnega boga
Pojma nimate kaj odpustki so, razen neznanja s Kumrovške šole seveda.
Odpustki so sredstvo za čiščenje grehov vernikov in pridobivanje finančnih sredstev za RKC.
No, 6Čebulni , Predvsem So taki plačani "odpustki" sredstva za krajo denarja Naivnim vernikom, in spotoma še za kontrolo , koliko ovc je nasedlo Vatikanskim zverem. Oboji pa žal nimajo nobenega pojma, Kako Zelo se Ta peklenska Barabija gnusi Bogu !!! ! !!!
A so bil danes pri nedeljski maši da si poln idej