Malce za hec, malce zares: s sosedom sva na istem (zračnem) energetskem kablu. Jaz se odločim za “eko” energijo, on ne. Naj mi nekdo, ki je pametnejši od mene razloži, kako bo geni prepričal elektrone v kablu, naj gredo tisti,… ...prikaži več rojeni iz sonca samo v mojo bajto, ne pa v sosedovo?
Pa še to: energija s sonca najčistejša? Hm... Proizvodnja elektrike že mogoče, proizvodnja celic je pa daaaaaaleč od “eko”. Poteka na kitajskem, svinjarija pa teče direkt v reke. Ja, “eko”.
Malce za hec, malce zares: s sosedom sva na istem (zračnem) energetskem kablu. Jaz se odločim za “eko” energijo, on ne. Naj mi nekdo, ki je pametnejši od mene razloži, kako bo geni prepričal elektrone v kablu, naj gredo tisti,… ...prikaži več rojeni iz sonca samo v mojo bajto, ne pa v sosedovo? Pa še to: energija s sonca najčistejša? Hm... Proizvodnja elektrike že mogoče, proizvodnja celic je pa daaaaaaleč od “eko”. Poteka na kitajskem, svinjarija pa teče direkt v reke. Ja, “eko”.
Točno to se sprašujem tudi jaz!
Torej se bo el. znižala
Ponoči bo sigurno elektrika proizvedena na sonce. Ali imajo toliko hranilnikov energije?