Mislim, da je razlog precej bolj preprost. Mladi so si zaželeli pozornosti in so se malo "ven metali". Bili so inovativni, tako da jim je načeloma uspelo. Mi smo delali druge fore.
zame je to čisto maltertiranje novincev,...naj naredijo v stilu brucevanja, naj sodelujejo tisti kateri želijo,...drugače: odraz stanja v državi,.. kriza vrednot in kriza v denarnici
Nezadovoljni starši in njihovi otroci - to je usoda SLO
Mislim, da je razlog precej bolj preprost. Mladi so si zaželeli pozornosti in so se malo "ven metali". Bili so inovativni, tako da jim je načeloma uspelo. Mi smo delali druge fore.
Druge "fore", manjka jim še voda , sol kvas in bi naredili - KRUH
Mulci so zamešali konec in začetek šolskega leta :)
mladi intelektualci haha
Zanimivo, njihovi starši pa jamrajo, da so otroci v šoli lačni.
Podivjani ne razigrani...
kwa je Mihec, pejt na trening!
to je mladina v trenirki in s pederušo.
zame je to čisto maltertiranje novincev,...naj naredijo v stilu brucevanja, naj sodelujejo tisti kateri želijo,...drugače: odraz stanja v državi,.. kriza vrednot in kriza v denarnici
Mi smo imeli vsaj izvirne, ti so pa navadni primitivci!
Milek. Niso isti otroci. In tudi starši ne. Tole je tolpa razdivjanih (in ne razigranih) smrkavcev. Staršem račun za čiščenje. Pa bo vse prav.
Ja pa jade, pa bojo spet starši vse plačal. Mulo se bo pa sam režu.Krpe, krtače, metle pa čistila v roke pa pucat!
Mularijo bi morali prisilit,da bi sama očistila svinjarijo.To je šele začetek barabij,katere počnejo.......