Ko je bila moja mama tudi zelo bolna smo ji otroci stali mesece ob strani in nikjer objavljali. Hajdi pa, ki tako trpi zaradi mame, pa je bila par tednov nazaj na razvajanju... A takrat mama ni bila pomembna? Kaj… ...prikaži večj vse ne delajo ljudje, da se piše o njih ... Mene bi bilo sram!
Smrt mame koristi za lastno promocijo ženska je bolana v glavi, zrela za psihiatrijo. Žaluj za mamo v miru in svoji glavi, brez plačanih člankov... joj, kam je odšel ta svet...
Kolk vam plačuje, da skoz neki serjete s to hajdi?
Smrt svoje mame izrablja za svojo reklamo
Ko je bila moja mama tudi zelo bolna smo ji otroci stali mesece ob strani in nikjer objavljali. Hajdi pa, ki tako trpi zaradi mame, pa je bila par tednov nazaj na razvajanju... A takrat mama ni bila pomembna? Kaj… ...prikaži večj vse ne delajo ljudje, da se piše o njih ... Mene bi bilo sram!
aja, še dokaz: https://www.slovenskenovice.si/suzy/hajdi-korosec-jazbinsek-kraljevsko-krizarjenje-suzy/
Gabijo se mi taki ljudje,ki tudi smrt izrabljajo za svojo promocijo
Veliko ljudi tako izgubi najdražje
Zakaj moramo to vsi vedeti?
Smrt mame koristi za lastno promocijo ženska je bolana v glavi, zrela za psihiatrijo. Žaluj za mamo v miru in svoji glavi, brez plačanih člankov... joj, kam je odšel ta svet...
Če se jim plača, morajo objavit.
Bolnica......Samopromocija čez trupla.....Grdoba samovščečna....
Smrt svojcev ''slavnih'' je res nekaj posebnega a ne??? Ženska je zrela za psihiatrijo!!! Vi pa nehajte to objavljati.
Mah, na stotine ljudi umre, pa nihče ne piše o tem. Išče pozornost na zelo čuden oz. nenormalen način. Malo bolna v glavo.
Nihče ni večen...
pišem na splošno..pa kaj komaj cakajo tej ta slavni da jim kdo umre ,da objavijo...me zanima kako bodo svojo smrt objavili...