Me že skrbi, da bo to spet en presežek od oddaje. Tri gobčne, antipatične babnice, ki si bodo skakale v besedo. Se pa pustim presenetiti in vzamem nazaj prejšnji stavek, v kolikor sem se zmotila.
Katarina ni Keček, temveč Stojanović! Nekdanja najbolj zlobna novinarka na POP tv. In njena, menda "kao", tragična zgodba izbrisanke s tem nima nobene zveze.
A je Tomičeva že na minimalcu,sam uprašam???!!!
Menda je ja,samo kar je za njo minimalec 3000eur he he he
Ne ni- se je že na nek drugi sesek prisesala- neka kvazi dela z NEĆivili ( od tam ji nekaj krvi )
zdej je najbrž na socialki...
Me že skrbi, da bo to spet en presežek od oddaje. Tri gobčne, antipatične babnice, ki si bodo skakale v besedo. Se pa pustim presenetiti in vzamem nazaj prejšnji stavek, v kolikor sem se zmotila.
Nč bat... NISI se zmotila
Od Stojanovićke in Tomičke pač ne moreš dobit spoštljive debate o čemerkoli. Mitićka je pa itak le za afne guncat dobra.
..pa velke joške ma
@gustl - Sorči_ Sorči _ Sorči.. imaš prav ! Mislil sem na stojanovićko..
Pa še enkrat: Velke- Dobre joške ma Katarina..
Večjih od Mitićke zagotovo ne ;)
tv3 hahaha...to pa bo gledanost ja... ene 10 ljudi bo mogoče gledal, pa še to vprašanje...
3 čefurke show
Katarina ni Keček, temveč Stojanović! Nekdanja najbolj zlobna novinarka na POP tv. In njena, menda "kao", tragična zgodba izbrisanke s tem nima nobene zveze.
A tu se je zdaj našla "ugledna" politikantkinja Violeta ? Jaz pa sem upal, da je šla na smetišče zgodovine !
Tota pa sam pri Štefanćiću naklada..