Koliko ji plačuje da je njegova spremljevalka?
Manj kot golob...
Halo Plestenjak, ti jezmanjkalo ljubimcev, pa si se vrgel na mlada dekleta, a bejž no, ti pa romanca, ….
Umetna plastična pobarvana lutka....ne vem kaj vidi na njej....
Liziko, to kar rabi, …
Ali pa ona na njem.
Kazati se z Jančkom je pač zastonj reklama. Se pravi, da rabita eden drugega. ;)
Za naravno lepoto nima pravih genov.
Jana bodo kmalu klicali STRIC
... ga že
Kvazi novinarčki ste po moje težko bolni. Kot da ni jasno, čemu služi tako *oddajanje* srca. BLJAJ!!!!
Mislim, da ima premočne obrvi, pa ne mislim na Plestenjaka. Na starih fotkah, ko je še tenis igrala, je bila čist normalna, zdej je pa umetna.
Obrvi so najbrž narisane. Menda se temu reče "japonske"
Cice ma dobre..
..s plastiko je vse lepše..
Mi ne sede fužinski stil
Še dobro, da ni več 35 stop. C...
A to je vse kar lahko dobi ? Pa kaj je s temi ženskami narobe v glavi, da želijo biti plastične lutke, kot po tekočem traku, turške obrvi, afriška usta,ruska lica,in ameriške joške...bljak. Punca nagravžna si...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Koliko ji plačuje da je njegova spremljevalka?
Manj kot golob...
Halo Plestenjak, ti jezmanjkalo ljubimcev, pa si se vrgel na mlada dekleta, a bejž no, ti pa romanca, ….
Umetna plastična pobarvana lutka....ne vem kaj vidi na njej....
Liziko, to kar rabi, …
Ali pa ona na njem.
Kazati se z Jančkom je pač zastonj reklama. Se pravi, da rabita eden drugega. ;)
Za naravno lepoto nima pravih genov.
Jana bodo kmalu klicali STRIC
... ga že
Kvazi novinarčki ste po moje težko bolni. Kot da ni jasno, čemu služi tako *oddajanje* srca. BLJAJ!!!!
Mislim, da ima premočne obrvi, pa ne mislim na Plestenjaka. Na starih fotkah, ko je še tenis igrala, je bila čist normalna, zdej je pa umetna.
Obrvi so najbrž narisane. Menda se temu reče "japonske"
Cice ma dobre..
..s plastiko je vse lepše..
Mi ne sede fužinski stil
Še dobro, da ni več 35 stop. C...
A to je vse kar lahko dobi ? Pa kaj je s temi ženskami narobe v glavi, da želijo biti plastične lutke, kot po tekočem traku, turške obrvi, afriška usta,ruska lica,in ameriške joške...bljak. Punca nagravžna si...