Do 3/4 članka sem še verjel povedanemu, ko pa sem prebral, da za zimsko ogrevanje porabi 1m drv.... to solite komu drugemu. najmanj 7 mesecev je ogrevalna sezona in z 1m drv. Nakladači.
Bolje to, kot da ukradeš ali prigoljufaš kup denarja, potem pa zidaš....končno pa, saj bosta tam živela sama, ne gradita za trg in z bančnimi krediti, dobljenimi po zvezah, ki kasneje izpuhtijo v 'odpisih'....
Bravo prepotujes pol sveta in imas podjetje v VB.in na koncu se vrnes v mafijsko drzavo in zgradis hiso iz slame in izpolnis svoje sanje.Bravo slovencki!
Res ne vem, če ni to reklamni oglas. Ta dva se pojavljata v vseh medijih. Dobra reklama.
Z lahkoto, vendar tako samogradnjo, da te financirajo mediji. Bravo
Do 3/4 članka sem še verjel povedanemu, ko pa sem prebral, da za zimsko ogrevanje porabi 1m drv.... to solite komu drugemu. najmanj 7 mesecev je ogrevalna sezona in z 1m drv. Nakladači.
Jaz jima pa čestitam! Super sta. Morala sta imeti veliko poguma, da sta se lotila tega. Bravo!
KAJ PA SUŠILNICO SADJA NE BOSTA IMELA
to ni hiša pač pa bolj smrdljiva luknja !
Bolje to, kot da ukradeš ali prigoljufaš kup denarja, potem pa zidaš....končno pa, saj bosta tam živela sama, ne gradita za trg in z bančnimi krediti, dobljenimi po zvezah, ki kasneje izpuhtijo v 'odpisih'....
Ne zgleda, da bi bila varna proti potresu. Ko se bo prvič malo zatreslo, adijo 20.000 €.
Bravo prepotujes pol sveta in imas podjetje v VB.in na koncu se vrnes v mafijsko drzavo in zgradis hiso iz slame in izpolnis svoje sanje.Bravo slovencki!
No, temu se pa reče fovšija!
Favsija cega??Da lahko zivi v mafijski drzavi,brezboseln na socialki in v hisi iz slame??Si retardiran??
Človek nekaj naredi, ti pa ves mavričen od besa. Fovšija!