Slovenija
60 ogledov

Plačajte, da boste plačevali manj

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • anze40 10:38 31.avgust 2013.

Finančni strokovnjaki in svetovalci .....ne morem razumet od kje finančna kriza?

• joc2013 11:45 31.avgust 2013.

Tisti, ki pri nas dobi jurja je lahko srečen in rabi svetovalca, da mu še on mal pobere in pove da se s takimi dohodki lahko samo malo hebe, ker drugače za malco ne bo imel in bo štopal za ...prikaži več v službo. Ma ke prispevek od k...

• rogixl 11:57 31.avgust 2013.

Finančnega svetovalca potrebuje tisti, ki je v življenju že kaj ustvaril in ima premoženje. Vsi pač niso luzerji. Eni so to postali tudi po svoji krivdi, ker precenjujejo svoje sposobnosti. Ko rabijo popravilo vodovoda poiščejo instalaterja, ko pa potrebujejo finančni ...prikaži več nasvet se še posvetovati ne želijo z nikomer in počenjajo neumnosti.

• Šemefuky 13:54 31.avgust 2013.

Svetovalce rabijo Zoki, Lovše, Zidar, Bavčar, Hilda, Kordež in podobni. Jaz rabim svetovalca, kako preživeti z mezdo, da mi ne bo treba s kamnom hoditi v trgovino po kruh.

• siesta 09:58 31.avgust 2013.

Se pravi, da se moram izogibati tej svetovalki. Na žalost v Sloveniji zelo veliko, če ne večina, ljudi dela za minimalca. kako lahko ti kaj vlagajo višek denarja, mi ni jasno, je pa zgleda to jasno drugim.Ampak ne se bat, ...prikaži več srednji sloj izginja, tako da boste lahko še bolj jamrali, kako vas malo ljudi obišče.

• allstarr111 10:26 31.avgust 2013.

Mah dej, kako lahko nekdo opravlja dejavnost finančnega svetovanja ?? To je isto kot bi prodajal dobitne kombinacije za loterijo, namreč kako mi lahko svetije nekdo ki živi od tega da svetuje ? Če bi lahko svetoval kaj sigurnega bi ...prikaži več vsak logično svetoval prvo sebi in mu niti ne bi bilo treba delat, vzameš bančni kredit in delaš po načrtu, mora bit uspeh če ta svetovanja držijo vodo, ampak kerje ne, prodajaš muda za bubrege obupanim ovcam in jim pobereš pe tisto malo kar imajo, pač 1000 ovc po 100 evrov in evo denarja :) Nehite s takimi LOL

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.