Malo in široko bas možačo so izvolile senilne starke, ki jih je večina, ker so senilni starci že vsi pomrli! Naj vzame od teh dementnih stark, ne od vseh davkoplačevalcev!
Kako ste lahko takšni kreteni??? Veljavna zakonodaja je za vse, ne samo za Janšiste! In res ste bebci, če tega ne razumete! Bluzenje o dobičkarstvu je prav kretensko! Saj ne, da sem oboževalec Musarjeve, ampak če so neka pravila, veljajo… ...prikaži več za vse enako. Če pa ima kdo druge rešitve, pa jih naj posreduje ustreznim organom.
A ta zlobna krastača še nima dovolj polne pokvarjene riti , da jo je treba še pitati kot pitanega vola ??
Malo in široko bas možačo so izvolile senilne starke, ki jih je večina, ker so senilni starci že vsi pomrli! Naj vzame od teh dementnih stark, ne od vseh davkoplačevalcev!
To dobiš. ko senilna starka voli s svojo glavo! Lažnivo tajkunko!
Knedl pokvarjen.
kje je žurka?
kaj bo gospa nadila z vsem tem dnarjem?..men ni jasnn,,,,
Še bolj se bo pokvarila, kot se je žal itak Že .
pridemo na žurko u rusko dačo....
A bodo ‘prvi dami’ spremljevalca Musarjeve tudi povrnili vse stroške promocij?
Predstavljanje države je čast, ne dobičkarstvo!
Kako ste lahko takšni kreteni??? Veljavna zakonodaja je za vse, ne samo za Janšiste! In res ste bebci, če tega ne razumete! Bluzenje o dobičkarstvu je prav kretensko! Saj ne, da sem oboževalec Musarjeve, ampak če so neka pravila, veljajo… ...prikaži več za vse enako. Če pa ima kdo druge rešitve, pa jih naj posreduje ustreznim organom.
Rimski konzuli so svojo funkcijo opravljali brezplačno!
Kradla je rdečemu križu, kradla je RTV-ju, z lastnim denarjem oligarhov se je izvolila za predsednico in sedaj bo še denar dobila povrnjen. Žalostno.
Jep, maserati pokuri ...
Ja, Maserati ji kuri, mi pa smo skurjeni od molzenja !!! ! !!!
Mater vam desničarsko, Anže bo tud pokasiral 50 jurjev ??!!! Da ne bi o ostalih....
Za podkletene SDSsovske kretene bi bilo treba v naslovu napisati, da so tudi Logarju povrnili 50 000 evrov, da ne bi tu pisali takšnih neumnosti..