Ja drži!? Če bi se pa doma skrivala, bi jo pa tule zmerjala, da je baba doma skrita, namesto da pomaga. Nikli ne bo prav naredila, po tvojih vaših kriterijih. No saj smo vas spregledali, delite, delite in uničuteje sloveski… ...prikaži več narod in slovensko državo. Nobene koristi od vas.
Nisi razumel, imamo naravno katastrofo, ne vojne. Vojaška uniforma ni potrebna. Sicer pa iz tvojega posta veje žalitev za predsednico države, ki jo naslavljaš v moškem sklonu. No itak, saj tudi misliš, da je janez moški, je pa pička.
Facja sem razumel in mi dol visi kaj je janez, ker nisem njegov navijač, nisem pa prepričan kaj si ti, prej uno drugo. Kar se pa uniforme na Musar-CI tiče, se mi pa zdi, da je imela pozimi v vaših… ...prikaži več Dražgošah zelo lepo uniformo nekega buckastega pilota iz SV. Pa ni bilo ne vojne, ne naravne katastrofe, razen, če že tretirate politično stanje v SLO pod katastrofalno.
Baba predvsem pase svoj firbec! Pomaga pa nič! Se samopromovira z vašo pomočjo !
Ja drži!? Če bi se pa doma skrivala, bi jo pa tule zmerjala, da je baba doma skrita, namesto da pomaga. Nikli ne bo prav naredila, po tvojih vaših kriterijih. No saj smo vas spregledali, delite, delite in uničuteje sloveski… ...prikaži več narod in slovensko državo. Nobene koristi od vas.
Čudi, da apel o solidarnosti in umirjanju sovražnega govora od velikega Vodje še ni priplaval do prebivalcev kleti na Trstenjakove.
A čivave so rešil, menda so ble od zabave rojstnega dne prbite ko akse??
Se je ustavila v Tacnu preden je šla dačo pogledat če je vse ok
Za ogled Trstenjakove bi potrebovala dodatno zaščito in varnost. Tam imajo izredno stanje maloumja od aprila lani.
A ni zmanjkalo tam sendvičev in Pingo soka. Sadnih jogurtov tudi več ne dobavlja Škrinjar sp
Bo kaj primaknila? Pogi bo dal vso nagrado v dobrodelne namene.
Penezi iz izpraznjene Faktor banke bi pomagali.
…in tudi tistih 160 miljonov, ki jih je mr. Taubi zavrnil pred enim mesecem iz EU za urejanje vodotokov!
Mojster je pa povsem odrezan od odločanja in denarja. Preostanejo mu samo interpelacije, izredne seje in ustavne obtožbe. In morda referendum!
fantje. danes ni dan za politiko.
“……Vesela sem, da je tudi opozicija tukaj z nami..” Bodite realni in resni! A ni to politično razdvajanje? Predsednica naj bi bila predsednica VSEH!
A Musarju še niso sešli uniforme v SV? Baje, da je Musar vrhovni poveljnik SV, uniformo pa nosi od CZ???
Nisi razumel, imamo naravno katastrofo, ne vojne. Vojaška uniforma ni potrebna. Sicer pa iz tvojega posta veje žalitev za predsednico države, ki jo naslavljaš v moškem sklonu. No itak, saj tudi misliš, da je janez moški, je pa pička.
Facja 👍👏👏 to pa je verbalni backend !!
Facja sem razumel in mi dol visi kaj je janez, ker nisem njegov navijač, nisem pa prepričan kaj si ti, prej uno drugo. Kar se pa uniforme na Musar-CI tiče, se mi pa zdi, da je imela pozimi v vaših… ...prikaži več Dražgošah zelo lepo uniformo nekega buckastega pilota iz SV. Pa ni bilo ne vojne, ne naravne katastrofe, razen, če že tretirate politično stanje v SLO pod katastrofalno.
“……Vesela sem, da je tudi opozicija tukaj z nami..” Bodite realni in resni! A ni to razdvajanje?