Če bi bil dotični igralec Ukrajinec, bi izključili sodnika...To spada v kolektivno poneumljanje in mržnjo do Rusije...Ukrajinski kotel rabi namreč sveže meso..Kreteni boste prvi na vrsti za kanon futer
Kar se mene tiče , da vam bo jasno , ko prvi NATO vojak uradno stopi v vojno z RF , grem v Rusijo na bojišče . In če pridemo nazaj brez carinskega pregleda , bom lastoročno rešil vseh dilem… ...prikaži večm o ljubezni do domovine , vsaj 10 % Slovencev !
Če bi bil dotični igralec Ukrajinec, bi izključili sodnika...To spada v kolektivno poneumljanje in mržnjo do Rusije...Ukrajinski kotel rabi namreč sveže meso..Kreteni boste prvi na vrsti za kanon futer
Torej si lahko ruski igralci vse privoščijo. Po tvoje bi jim dal pokal že ob prijavi.
Glej kreten zarukani..Le pravo naj bo za vse enako...nič drugega,
Tako je,pravila za vse enaka,tako v Sloveniji kot v svetu.
Tisti, ki hitite z minusi se spomnite na ta komentar, ko vam bo sin vojak poslal poslednjo razglednico iz Kijeva..kretenčići..
In zakaj se ti ne greš boriti na rusko stran? Uh, saj se. Petokolonaš.
Jaz se z besedami borim na strani pravice in resnice..Dejstvo, da gre to vam idiotom na živce pomeni, da sem na pravi poti...
Kar se mene tiče , da vam bo jasno , ko prvi NATO vojak uradno stopi v vojno z RF , grem v Rusijo na bojišče . In če pridemo nazaj brez carinskega pregleda , bom lastoročno rešil vseh dilem… ...prikaži večm o ljubezni do domovine , vsaj 10 % Slovencev !
Žalostno,da so na tak način uvedli sankcije tudi ruskim tenisačem... .Za ostale ruske športnike pa že leta vemo kako stojijo zadeve.