Svet
11 ogledov

Pes ubil 11-mesečno deklico

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 20:05 11.februar 2014.

Upajmo, da dobita dosmrtno. V opomin podobnim norcem. Ni problema imet pištolo doma, če je dobro zavarovana, če pa jo nekdo odlaga na mizi v dnevni, bi moral nosit vse posledice.

• miro 23:32 11.februar 2014.

pes je ogledalo lastnika

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 08:42 15.avgust 2014.

Lastnik lahko zelo pomembno vpliva na psa in je zanj odgovoren tako kot bi bil za otroka. Ravno tako kot otroka je treba tud psa vzgajat. https://www.youtube.com/watch?v=ehsO4LPUpD4

• 1111 22:38 11.februar 2014.

mph...lepo te prosim, ne pametuj...sem ljubitelj živali, v svoji karijeri sem imel veliko psov...pretežno terijerje...in sedaj imam tibetanca in rdečega noska, če ne veš je to, to je stafford...ni to nobena pištola...pištola je uni, ki je z njim, ki mu ...prikaži veču daje slabo energijo...ne govori bedarije, ker nimaš prav in si do teh psov zelo nepoučen...predvsem pa delaš krivico, lastnikom in psom...ne boj se...pridi do naših...dobil boš veliko lupčkov...

• mph 00:18 12.februar 2014.

Se delaš, da ne razumeš ali res ne razumeš? Lahko si ne vem kakšen ljubitelj psov (jaz sem na splošno živali, imeli pa smo tudi precej psov od malega), očitno nimaš pojma kaj je bistvo. ja, seveda, lastnik, ki mu ...prikaži več daje slabo energijo .... ampak lepo prosim, preden še kaj dodaš, bi prosil, če lahko odgovoriš na preprosto vprašanje. Človeku se "strga", živali se strga. Bi tebi res bilo vseeno bit zaprt v majhni sobici s podivjano pudlico v primerjavi s podivjanim pitbulom?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.