Slovenija
4226 ogledov

Pes pritekel pred kolesarko, policija s pozivom očividki

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • DreadfulDread 22:52 28.november 2024.

Pes mora biti na povodcu!

Slayer 06:40 29.november 2024.

Jp, po možnosti še z nagobčnikom,če rad skače po kolesarjih,sam sem to že doživel,zna biti zelo nevarno!!!

• h4ck3r 07:49 29.november 2024.

Tudi jaz...zato se pa vedno v takšnih primerih pripravim na kakšno brco...me je tudi že rešila.

• Kmodri_ 22:21 28.november 2024.

Ne pese, njihove lastnike na štrike!

• h4ck3r 07:48 29.november 2024.

In kaj je potrebno tu razjasniti? Kolesarka se je vozila po KOLESARSKI STEZI, torej kot prvo kaj ima tam gor za iskati pešec s psom? Kot drugo, če se že uporablja za sprehajalno stezo, je prvo pravilo upoštevanje dejstva, da ...prikaži več je to kolesarska steza in se bo verjetno pojavil tudi kakšen kolesar. Torej pes MORA biti na povodcu, če je nedresiran ali celo "napadalen" na kolesarje potem pa MORA imeti tudi OBVEZEN nagobčnik. Velikokrat bi ga pa potreboval še lastnik.

• dare326 22:09 28.november 2024.

Nekateri psi so navajeni na kolesarje, drugi ne. Nekateri se bodo namenoma postavili na pot v smeri vožnje kolesarja, da ga upočasnijo, ustavijo. To je pač radovedni živalski instinkt in kolesar mora brati obnašanje psa, predvideti točko srečanja. Če je ...prikaži več treba se moraš tudi ustaviti. Nič ni narobe, če pes prosto teka, upoštevati je treba, da so psi kot majhni otroci. Če si iz tiste skupine, ki kriči pse na štrik, je to pomanjkanje socialne apatije.

Slayer 06:41 29.november 2024.

WTF?!!!

• atamama 07:04 29.november 2024.

Dare, ''socialna apatija''??? Imamo jih kar nekaj na Viču. Otroci tečejo domov po ulici, pa jih moti njihova živahnost. Ko celo noč laja njihov cucek je pa to zaradi sosedov. Ko otrok pusti kolo na pločniku-javna površina-pred njihovo hišo se ...prikaži več razburjajo kako so otroci nesramni. Ko pa se njihov cucek poserje na našo travo pa ne bi pobrali dreka, ker se je psu mudilo.. Pa povej kako je s to socializacijo pasjeljubcev, ki v življenju niso imeli otrok in niso za sočloveka naredili nič????,

• bleki 07:33 29.november 2024.

Na viču otroci na igrišču med bloki vreščijo kot poblazneli, po 3ure na dan. Starši jih ne utišajo, čike kadijo in debatirajo. Pes pa se v tišini pokaka. Drekepa treba pobirat, večina to dela.

• h4ck3r 07:54 29.november 2024.

Dare326...super naj prosto teka na travniku in naj bo tam radoveden, nikakor pa ne na KOLESARSKI stezi. In imam razumevanje do razigranosti in radovednosti psov, sem pa zelo nestrpen do brezbrižnosti takšnih lastnikov, predvsem pa ko vidim da svojega ljubljenčka ...prikaži več obravnavajo enakovredno ali celo primerjajo z otrocmi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.