ta naš Playboy je en velik nateg...slečeje se napol..kar nekaj no...če se že odloči slečt naj se sleče do golega...zadnjič sem se nategnil ko sem kupil Playboy...pa ga ne bom nikoli več...
Ko se je pred leti slekla Marolotova, na tenis igrišču z loparjem, v ogromno kratki minici, je bila prav fletna, potlej je pa verjtno na račun teh fotk, naredila kariero v Milanu in tam ostala.. občasno obišče sestro za Bežigradom..
mogoce ga bodo delili zaston
ta naš Playboy je en velik nateg...slečeje se napol..kar nekaj no...če se že odloči slečt naj se sleče do golega...zadnjič sem se nategnil ko sem kupil Playboy...pa ga ne bom nikoli več...
Playboy-a nikoli ne kupujem. Tokrat ga pa še posebno ne bom kupil.
če nima drugega se pač sleče...
posla...da ne bo pomote
Hm... Ko bi se v tem članku skrivala vsaj njena slika (pa tudi če le deloma slečena).Eh, le zakaj sem potrošil to minutko za branje tega članka...
to niso slike, ampak fotomontaže! hvala za hd (kobajagi napredek), ko je pa vse retuširano (megla).
ps, čeb bil jaz pečo, neb čakal 7 let da se sleče, ampak bi peglou :-)
Ko se je pred leti slekla Marolotova, na tenis igrišču z loparjem, v ogromno kratki minici, je bila prav fletna, potlej je pa verjtno na račun teh fotk, naredila kariero v Milanu in tam ostala.. občasno obišče sestro za Bežigradom..