Glede na to,da sem ovca 🤭, ali mi lahko nekdo razlozi naslednje: kako opremo dobesedno ukrades iz tovarne in jo placas? 🤔 Ne stekam in ne stekam. Ocitno zato, ker sem ovca 😆🤑🤥
Laznivi in matermila,da sta jajckova,se zelo dobro opazi. In da imata enak iq tudi. Postavila sem vprasanje,vidva pa lapata pa se vesta ne o cem. Glavno da lapata. Matermila,ti nisi imel biologije v os? Te niso naucili,da je ovca zenskega spola?
Pri takih vezah s kitajsko mafijo pa ja ni hudič,da ni preprodal enih 100 ton opreme tudi drugim državam po dvakratni ceni,pa bilo tistih 20 ton za Slovenijo brezplačnih.....
Je slika tale Pečečnik.Lopov,ampak ni odbijajoč. Jaz sem se toliko smejal,ko je rekel,da so tujci nosili polne torbe denarja za njegove že naročene maske,tako da je bila sreča,da mu jih je uspelo dobaviti.Ga prav vidim,ko si misli "Tele norce v… ...prikaži več Sloveniji sem fajn potegnil za nos,vse za nazaj in za naprej,tudi za tisti smrdljivi stadion.
To se je dalo spelat samo pri Slovenskih budalah.Drugod bi bilo skoraj nemogoče".
Križar,pozdravljen.Jaz mislim,da bo v Sloveniji glede vlade,sodišč oziroma državnega aparata še taka veselica,da bojo tujci samo debelo gledali,kaj se tle dogaja.
Jambor, ta tat ti je zrihtal "nagobčnik" in ti rešil življenje! Edina pomanjklivost teh mask je ta, da ne more preprečiti neumnega gobcanja kretenom ki pljuvajo po plemanitih ljudeh, ki v svoji režiji rešujejo življenja svojim rojakom! Tudi takim kot si ti!
Glede na to,da sem ovca 🤭, ali mi lahko nekdo razlozi naslednje: kako opremo dobesedno ukrades iz tovarne in jo placas? 🤔 Ne stekam in ne stekam. Ocitno zato, ker sem ovca 😆🤑🤥
Temu se drugače reče korupcija na različnih nivojih...
Ovca delaj mleko se naprej in biznise pusti sposobnejsim ,skoda da se trudis ker ne ne bo nic ...
Ovca,drži kar si napisal,si ovca.
Laznivi in matermila,da sta jajckova,se zelo dobro opazi. In da imata enak iq tudi. Postavila sem vprasanje,vidva pa lapata pa se vesta ne o cem. Glavno da lapata. Matermila,ti nisi imel biologije v os? Te niso naucili,da je ovca zenskega spola?
..zakaj je pa ta voluhar Počivalšek na slikah ,kao noben ni nič zaslužil !!!!??HA HA HA
Pri takih vezah s kitajsko mafijo pa ja ni hudič,da ni preprodal enih 100 ton opreme tudi drugim državam po dvakratni ceni,pa bilo tistih 20 ton za Slovenijo brezplačnih.....
Ti kaj si zrihtal ?
lopov kot lopov pač...
Ko bi šlo samo za opremo ? Kam je izginilo 35 milijard dolga ?
Večino so pridelali tvoji rdeči kolegi.
ikradli so nam nasa zivljenja...
Je slika tale Pečečnik.Lopov,ampak ni odbijajoč. Jaz sem se toliko smejal,ko je rekel,da so tujci nosili polne torbe denarja za njegove že naročene maske,tako da je bila sreča,da mu jih je uspelo dobaviti.Ga prav vidim,ko si misli "Tele norce v… ...prikaži več Sloveniji sem fajn potegnil za nos,vse za nazaj in za naprej,tudi za tisti smrdljivi stadion. To se je dalo spelat samo pri Slovenskih budalah.Drugod bi bilo skoraj nemogoče".
Zdaj verjetno pije viski in kakšen komad od "Giorgio Moroder - From here to eternity".
Polne torbe ojrotov doma šele pridejo in to kmalu?
Križar,pozdravljen.Jaz mislim,da bo v Sloveniji glede vlade,sodišč oziroma državnega aparata še taka veselica,da bojo tujci samo debelo gledali,kaj se tle dogaja.
Še bo veselo in to kmalu,vse bo jasno po koncu tegale bacilčka?
Joc, s takimi izjavami se ni za hvalit. Enkrat "tat" za vedno "tat"...
Jambor, ta tat ti je zrihtal "nagobčnik" in ti rešil življenje! Edina pomanjklivost teh mask je ta, da ne more preprečiti neumnega gobcanja kretenom ki pljuvajo po plemanitih ljudeh, ki v svoji režiji rešujejo življenja svojim rojakom! Tudi takim kot si ti!
Pečečnik je "priznal". - Kdor prizna , se mu polovoia oprosti.. !! - Užaljena raja- BEDAKI, naj pa to vrnejo.. !!
rabili bi več pečečnikov in manj tistih ki mislijo samo na svoj žep