primitivec s primitivnim mnenjem, ni kaj. ZAGOVARJAJ ROP TVOJEGA VOŽDA. vesel sem da ne živim več v ljubljani in žalosten, ker imate župana, ki vam ni v ponos, samo se še ne zavedate tega.
Zdaj ko so mu skrili kanglico in lopatko, se je pa snemanja lotil, slovenček bistri!
Zdej bojo pa sdsovci lepo nekej skup zmontiral in dal na twitter, fejsbuk,.. pa poslal svoje ovce na to, svežo, pašo.
Ti revše, slovenčki ti dovolijo da tlačiš to zemljo.
Ni potrebna montaža in seveda ne bo tako zanimivo, ker ni glavnega klovna. Bodo pa slišane številke najbolj poštenega župana.
Smrkavca za rit in kravateljc, pa ven do tromostovja. Totalno neresen cirkusant, ki dela zgago po naročilu.
darko,kaj če bi ga ti pavlinu mal potegnu,glede na to da ga ljubiš?
Beee beeeee, ti SDSovska ovca..
Jasno. Mašalec dreka - kot njegova stranka in vodja.
verjetno ga že, drugače ne bi tako slepo zagovarjal to sekto/leglo, iz katere je ta 'pavliha'.
darko,tvoji mami bi bilo bolje da bi meter drv rodila,bi se vsaj ogrela.
darko,tudi mi smo veseli,da si spokal,verjetno v grosuplje...
In kje, ameba, vidiš, da koga zagovarjam? :)
no zdaj se pa res vidi da si bolan in ne veš kaj pišeš
Ponovno: KOGA sem zagovarjal? Bo šlo?
DARKEC, TI PIZDA SDSOVSKA, TUDI TI SE PRIJAVI IN SNEMAJ ZA TVOJEGA VELIKEGA VODJO.
kaj je tebi, žališ, ker ti to dovoljuje tvoj intelektualni potencial. bogi in revni na umu, umirite se
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
primitivec s primitivnim mnenjem, ni kaj. ZAGOVARJAJ ROP TVOJEGA VOŽDA. vesel sem da ne živim več v ljubljani in žalosten, ker imate župana, ki vam ni v ponos, samo se še ne zavedate tega.
Zdaj ko so mu skrili kanglico in lopatko, se je pa snemanja lotil, slovenček bistri!
Zdej bojo pa sdsovci lepo nekej skup zmontiral in dal na twitter, fejsbuk,.. pa poslal svoje ovce na to, svežo, pašo.
Ti revše, slovenčki ti dovolijo da tlačiš to zemljo.
Ni potrebna montaža in seveda ne bo tako zanimivo, ker ni glavnega klovna. Bodo pa slišane številke najbolj poštenega župana.
Smrkavca za rit in kravateljc, pa ven do tromostovja. Totalno neresen cirkusant, ki dela zgago po naročilu.
darko,kaj če bi ga ti pavlinu mal potegnu,glede na to da ga ljubiš?
Beee beeeee, ti SDSovska ovca..
Jasno. Mašalec dreka - kot njegova stranka in vodja.
verjetno ga že, drugače ne bi tako slepo zagovarjal to sekto/leglo, iz katere je ta 'pavliha'.
darko,tvoji mami bi bilo bolje da bi meter drv rodila,bi se vsaj ogrela.
darko,tudi mi smo veseli,da si spokal,verjetno v grosuplje...
In kje, ameba, vidiš, da koga zagovarjam? :)
no zdaj se pa res vidi da si bolan in ne veš kaj pišeš
Ponovno: KOGA sem zagovarjal? Bo šlo?
DARKEC, TI PIZDA SDSOVSKA, TUDI TI SE PRIJAVI IN SNEMAJ ZA TVOJEGA VELIKEGA VODJO.
kaj je tebi, žališ, ker ti to dovoljuje tvoj intelektualni potencial. bogi in revni na umu, umirite se