Opica debilna. Ti si dejansko želiš enopartijski sistem? Res me zanima ali si tako zelo neumen ali samo tako zelo opran. Verjetno prvo, ker v dobi interneta lahko prideš do informacij. Jebiga, si pač podpovprečno inteligenten.
K Šetinčevi bi v komisijo najbolje pasal Grims, če tudi on morda nima kakih 'zastrupljenih' delnic. Sicer pa je po 'strupu' za v tako komisijo najboljši. Bi z veseljem za zabavo pogledal prenos razprave komisije v taki zasedbi na trtjem.
Z veseljem ga utišam če ga srečam!!! Prasec debel!!!
Js pa tebe, če te srečam. Vse kosti ti polomim primitivec. Pa če že pišeš o debelih, si raje poglej mcdonaldsovo žensko leta.
Nx, branis sibke in ponizane, bravo 🤣🤣🤣
Evo nx je mahnič,to je to čisti odgovor ...nisem se zmotil ze zadnjič ...
A batom je pa vesna vuković, ti pa si petra cirman? Se ne bi čudil, da se izdajata za moška, čeprav nimata nič v hlačah. Tako kot dr. Barićević.
NX11 raje se drži leporečja in slovnice te bo mama bolj vesela kot , da drugim groziš in jih žališ. Pubec mali !
NX11 plenico menjaj ... SMRDIŠ.
V Mariboru so ravno pred kratkim odprli novo farmo za krškopoljske. Mahnić se jim lahko z veseljem pridruži, ojnk!
Cestitam vsem, ki udrihajo po tem ma(j)hn(em t)iću.
Opica debilna. Ti si dejansko želiš enopartijski sistem? Res me zanima ali si tako zelo neumen ali samo tako zelo opran. Verjetno prvo, ker v dobi interneta lahko prideš do informacij. Jebiga, si pač podpovprečno inteligenten.
NX11 daj ustavi se s tem, honoriranim primitivizmom.
nihce ga noce poslusat, tako da... naj predava v lepeni.
Malemu prida niču bi mora njegov veliki šef zrihtal svojega psihiatra.
Dva iz zgodbe Pipi in Miljkhad.
Mah nić!
Mahnjenić bolje, da je tiho, da mu ne bodo ma Dobu preverjali, če je kaj štroma v njegovi vtičnici...
Goveda eni in drugi, mi pa to plačujemo.
Mahnić ni govedo, pač pa pujs! Poglej ga v ksiht. Od goveda ima samo nataknjene roge, hehehe.
Čisti piggyface, ki ga ne more skrit. Dobra pa bi bilo najti nekoga, ki bi ga malce fizično olepšav.
A da bo tega velikega mojstra kar Pašek Šetinčeva postavila v kot? Pa tak govorec!
PIPIJA so odrinili od korita .lKaj meni MELKIJAD ?
K Šetinčevi bi v komisijo najbolje pasal Grims, če tudi on morda nima kakih 'zastrupljenih' delnic. Sicer pa je po 'strupu' za v tako komisijo najboljši. Bi z veseljem za zabavo pogledal prenos razprave komisije v taki zasedbi na trtjem.
V kolikor te zabavajo Grimsove nebuloze spremljaj program iz parlamenta . Morda si premisliš glede veselja .