Kako dolgo boste 'hrvaško' obravnavali kot legalno državo. To ni država in 'hrvati' niso narod. Takoimenovana 'hrvaška' so zgolj okupirana Slovenska in Srbska ozemlja. Legalna, zgodovinska in mednarodno pravna meja med Slovenijo in Srbijo pa teče nekje na črti Virovitica-Karlovac-Karlobag.
Tudi meni je ta stroka poslala opomin.Preko lizing hiše so se hoteli obesiti na racun. Ko sem poslal vsa dokazila o placilu pa je sledila tišina....da ce proverit... Nato tema. Res jagodni izbor in kilturna odvetniska hisa. Bi tozil te… ...prikaži veče diletante vendar je skoda casa.
Skratka....NBK
Ali je v tem letu kdo dobil kazen za parkiranje na Hrvaškem, kajti jaz sem jo dobila.Slikano je bilo prazno parkirišče in moj avto od zadaj, ko sem se peljala po cesti.Kaj lahko storim?
Jaz sem dobil Glih danes, od leta 2017...listka na avtu sploh nisem videl,... Kazensko mi nabili 205€, in dali rok plačila 8 dni.... Pa sploh ni bila priporočena pošta...
Jaz sem dobil Glih danes, od leta 2017...listka na avtu sploh nisem videl,... Kazensko mi nabili 205€, in dali rok plačila 8 dni.... Pa sploh ni bila priporočena pošta...
ne hodim med budale in nikoli ne bom
Prevod : Hrvaško gledamo smo od daleč.
Ma kakšna Hrvaška neki, dejte no. Tisti, ki dol hodite samo tako naprej, je drugod po svetu manj drena, nižje cene, večji izbor namestitve.
Kako dolgo boste 'hrvaško' obravnavali kot legalno državo. To ni država in 'hrvati' niso narod. Takoimenovana 'hrvaška' so zgolj okupirana Slovenska in Srbska ozemlja. Legalna, zgodovinska in mednarodno pravna meja med Slovenijo in Srbijo pa teče nekje na črti Virovitica-Karlovac-Karlobag.
Tudi meni je ta stroka poslala opomin.Preko lizing hiše so se hoteli obesiti na racun. Ko sem poslal vsa dokazila o placilu pa je sledila tišina....da ce proverit... Nato tema. Res jagodni izbor in kilturna odvetniska hisa. Bi tozil te… ...prikaži veče diletante vendar je skoda casa. Skratka....NBK
a tudi njihove odvetniške stroške si plačal cca?
Vsemu temu sranju se lahko izognete, če plačate parkirnino kot normalni državljani.
Ali je v tem letu kdo dobil kazen za parkiranje na Hrvaškem, kajti jaz sem jo dobila.Slikano je bilo prazno parkirišče in moj avto od zadaj, ko sem se peljala po cesti.Kaj lahko storim?
kako je pa izgledala slika parkiranja....jaz tudi iz leta 2017
Hrvatsko žurimo samo od dalač.
Prevod : Hrvaško gledamo samo od daleč.