Goloba mora pripraviti na razhod po končanem madatu.. da nebo delal pizzdarij ko mu bo rekla čaoooo robi.... mam novo bogato stranko ti mu nisi do kolen... ali... 500 € na dan plus stroški se zvišujejo na 1000€ za spremljevalko
A je sponzoruša že dosegla svoje cilje in ji je Taubi odveč? Mogoče jo vabijo na perverzen seks v Dubaj, kjer bo požirala svinjske penise rjuharjev za dobre dnarje???
Baraba, kako se sele nam obracajo zelodci, ko moramo spremljati to perverzno zajfnco s obrabljenimi konjskimi ksihti, solar prevaranti in servilno sodrgo, ki to podpira. In nemocno spremljati, kako gre drzava v maloro !
caps lock se lahko zatakne samo tebi ki v maloumju svršavaš po tipkovnici in je mastna pa to. MENI SE JE ZATAKNIL KER SEM GA JST ZATAKNIL....NE PA KOT PRI TEBI KJER TIPKE ZALEPI ZGOŠČENA SEMENSKA TEKOČINA.
Kdo pa je ta Hercog? Grošelj? Kirsh? To so neki znani ljudje? Kaj pa so naredili dobrega za Slovenijo? Me konec koncev tudi ne briga. Če bi bili res kaj pomembni, bi vedela kdo so!
Žurnal veliko bolj pametnih in zanimivih deklet je v Sloveniji, nehajte samo o tej pisati. Mene in po moje še veliko Slovencev ne zanima s kom ste jo videli, s kom se je pogovarjala, kdaj je imela vetrove, kdaj je… ...prikaži več šla lulat, kaj je jedla, kaj je bila kaj oblači.... Same bedarije. Malo se zresnite prosim.
Goloba mora pripraviti na razhod po končanem madatu.. da nebo delal pizzdarij ko mu bo rekla čaoooo robi.... mam novo bogato stranko ti mu nisi do kolen... ali... 500 € na dan plus stroški se zvišujejo na 1000€ za spremljevalko
Sta pa zares popularna, konkubina in namisljeni jebac...
A je kdo res mislil, da je med robijem in tinco čista človeška ljubezen?
Za dober denar se tudi ljubezen zaigra
Ah, Tina, ona pa res ni neki presežek.... Dejte no, bodimo realni, poglejte obraz.
Daj ti svojega pokaži Hub ! Kr neki. Če gledaš lepoto je ona med top 3 %. Realno.
Žrebcev ne more več osvajati, kljuseta pa še.
A je sponzoruša že dosegla svoje cilje in ji je Taubi odveč? Mogoče jo vabijo na perverzen seks v Dubaj, kjer bo požirala svinjske penise rjuharjev za dobre dnarje???
Komentarji, ki ti obračajo želodec. Pokazal si vso svojo inteligenco.m
Še en dokaz kako so janezovi kletni sponzorji lahlo primitivni..Uredništvo in administrator pa si zatiskajo oči in ušesa.
Da ne bo nesporazumov, tut janeza ne maram in ga nikdar nisem!!
Baraba, kako se sele nam obracajo zelodci, ko moramo spremljati to perverzno zajfnco s obrabljenimi konjskimi ksihti, solar prevaranti in servilno sodrgo, ki to podpira. In nemocno spremljati, kako gre drzava v maloro !
morda pa se je nutrija naveličala goloba
Saj se je forum tudi naveličal vedno novih up.imen kletnih prebivalcev, ki smetijo po medijskih portalih.
DUBAI PORTA POPPY CALLING.....CALL ON MEEE CALL ON ME....GIVE ME PORTA POPPY ON MEE
Caps lock se ti je v maloumju zataknil podobno kot pri @slavauk22 .
caps lock se lahko zatakne samo tebi ki v maloumju svršavaš po tipkovnici in je mastna pa to. MENI SE JE ZATAKNIL KER SEM GA JST ZATAKNIL....NE PA KOT PRI TEBI KJER TIPKE ZALEPI ZGOŠČENA SEMENSKA TEKOČINA.
Po koncu mandata bo nutrija šla po svoje! Pač nutrija ima rada mlajši les...
Dobro vas spet kuri, he, he...
Epp, reklame, reklame,... a tdaj ko je noseča, ga bo pa zapustila???
Noseca ? A je bil sejk Ahmet ?
Kdo pa je ta Hercog? Grošelj? Kirsh? To so neki znani ljudje? Kaj pa so naredili dobrega za Slovenijo? Me konec koncev tudi ne briga. Če bi bili res kaj pomembni, bi vedela kdo so!
Sami "cepljeni"....
Friki na kubik
Veza z Golobčkom jo je končno naredila toliko prepoznavno, da mediji pišejo o njej, brez, da bi jih morala za to prositi.
cimprej narazen, da se mu se bolj ne skisa in ustreli spet kakšnega kozla.....
Ko se v sloveniji prodaš,nikoli več nisi cenjen
Žurnal veliko bolj pametnih in zanimivih deklet je v Sloveniji, nehajte samo o tej pisati. Mene in po moje še veliko Slovencev ne zanima s kom ste jo videli, s kom se je pogovarjala, kdaj je imela vetrove, kdaj je… ...prikaži več šla lulat, kaj je jedla, kaj je bila kaj oblači.... Same bedarije. Malo se zresnite prosim.
Tudi, če grasta narazen, je in bo svojo vlogo odigrala profesionalno.