OK, ni mi čisto jasno, kako je lahko lesena hiša požarno bolj varna od zidane? Namreč, navajate, da pri leseni les zgolj tli... pri zidani stene niti tlijo ne, saj so ... ja, zidane. Ostrešje pa v vsakem primeru zgori,… ...prikaži več pa naj bo zidana ali lesena...
jaz že 14 let kurim na zidake, ker gorijo boljše od lesa. Tako trdijo strokovnjaki, pa glej, deluje če verjameš... tudi beton je odličen, le težje ga prižgeš, kalorično pa je...ohaha...ko antracit..
Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in… ...prikaži večin the world rests in a popoln0maa spremenilo moje življenje. To come ....
...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
OK, ni mi čisto jasno, kako je lahko lesena hiša požarno bolj varna od zidane? Namreč, navajate, da pri leseni les zgolj tli... pri zidani stene niti tlijo ne, saj so ... ja, zidane. Ostrešje pa v vsakem primeru zgori,… ...prikaži več pa naj bo zidana ali lesena...
jaz že 14 let kurim na zidake, ker gorijo boljše od lesa. Tako trdijo strokovnjaki, pa glej, deluje če verjameš... tudi beton je odličen, le težje ga prižgeš, kalorično pa je...ohaha...ko antracit..
Tudi jaz prvič slišim, da opeka gori bolj kot les. Moram jeseni naročiti zidake namesto drv!
Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in… ...prikaži večin the world rests in a popoln0maa spremenilo moje življenje. To come .... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
To so hiše po ameriškem sistemu,ki jih prvi manjši orkan raztrga,pol pa vsi okoli jokajo.