Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
1 ogledov

Pahor prvi izzivalec

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bojan Horvat 07:28 28.november 2011.

    Pahorju, seveda!

  • privat 18:39 26.november 2011.

    voli ti za Pahorja...pa povej iskreno svojemu možu zakaj...

  • Realist 12:05 25.november 2011.

    Pahorcek, mislim, da si v skoraj 4 letih dokazal da si nesposoben voditel in da imas v kadru SD-ja same lopove in prevarante, ki jim je samo za denar in to da se pleni drzavo. Upam, da bodo ljudje razumeli ...prikaži več in vse tole prestudirali kaj slabega si vse naredil za Slovenijo. Tebi je bilo najbolj pomembno to, da si se lahko kazal po TV in da si bil srecen in lep!

  • lorina 21:33 25.november 2011.

    Javnomnenjske ankete gor ali dol, zaradi mene jih lahko dela sveti Peter, volila bom PAHORJA in SD iz preprostega razloga, ker mislim, da je g. Pahor eden redkih poštenih politikov. Če bi Janša in SDS lahko našli najmanjšo aferico, povezano ...prikaži več z Pahorjem, verjemite, da bi jo že zdavnaj obelodanili in napihnili. G. Pahor ni bil tako slab predsednik vlade, kot nekateri mislite. Čas bo pokazal, da imam prav. Če je bil tako slab in nesposoben, zakaj pa je Janša in SDS samo prepisala reforme, ki jih je predlagala vlada, oni pa rušili, sedaj pa jih ponujajo v svojem programu. Zato, da pa mora Slovenija sedaj plačevati visoke obresti in ji je pdala bonitetna ocena, je kriva predvsem SDS in ne vlada. Pri teh volilnih soočenjih pa me moti tudi to, da se vsi novinarji vtikajo v Jankovičeve otroke in katere nepremičnine ima Jankovičeva družina in kako so prišli do njih. Nihče pa se ne vpraša, če je mogoče tudi Janša svojima odraslima otrokoma dal kakšen denar. Jaz se tudi sprašujem od kod Janši vse

  • mirko 15:04 26.november 2011.

    Zaradi prerekanja, ki je preseglo vse meje normalnega med političnimi nasprotniki (na škodo države) se vedno hitreje približujemo bankrotu. To so bo po vsej verjetnosti tudi zgodilo. Žal.

  • Votko 10:41 25.november 2011.

    Pahor: "Naredili smo več kot zgleda!"Kako naj si to razlagam? Ali je sploh možno, da je za vsemi temi aferami zadnje tri leta še več afer? Resnično hvala za vse kar ste naredili - uničili in zavozili Slovenijo v ...prikaži več zadnjih 20 letih - predvsem s sprejemnajem napačne zakonodaje in dajanjem podpore sindikatom, ki so najprej povozili Janševe reforme, sedaj se vam je pa cinični pristop vrnil nazaj.Hvala vam zato da ste uničili SLovenijo in prepričali Slovence v to, da je demokracija neučinkovit in brezvezen sistem.

  • privat 22:10 25.november 2011.

    prevzema odgovornost ta ali oni...no gdo pa je odgovarjal sploh za kaj?? Nobene odgovornosti v sloveniji ni....le bulmastifi kot nagrade!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.