Slovenija
10035 ogledov

Pahor povedal, s čim bi si rad služil kruh v prihodnje

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Anion6anion 20:29 21.december 2022.

Saj je bil že smetar. Gotova rabijo še kakega zaposlit.

• Palson 21:00 21.december 2022.

Na Trstenjakovo naj gre za tajnico.

• Kmodri 22:14 21.december 2022.

Za obešalnik bo dober!

• Ender3 23:27 21.december 2022.

Naš Borči je, še bolj zagledan vase kot, sem vseskozi mislil. Kdaj pa se bo posvetil ženi ? Ljubljeni mož ?

luckyss 03:54 22.december 2022.

Za kimavce vedno imajo na voljo t.i. "slamnate službe" kjer za dober denar ne počneš nič, oziroma dviguješ roko kot ti naročijo..Na primer v OZN. ali EU parlamentu.....Celo življenje je bil brez hrbtenice in tudi na stara leta jo ne bo našel , fuj..

• Boschtjan Zupanchich 21:25 21.december 2022.

Zdaj komentiram preden sem šel brati : Siiigurno Bo parazitska "služba", točno tako kot vse do sedaj, kajti Slovenski narod se je Žal Preveč Polenil, in tako smo dobili tele lenuharske izrodke z takimi Mrtvimi dušami !!! ! !!!

• Boschtjan Zupanchich 21:26 21.december 2022.

No, zdaj grem pa prebrati koliko sem se zmotil.

• Boschtjan Zupanchich 21:31 21.december 2022.

No, evo, prav nič se Nisem zmotil , kajti od Mrtve Duše ne moreš pričakovati kaj dosti , sploh pa ne kaj Koristnega . Kot pogajalec pa je bil Žal itak Slab, kajti drugače bi si nazaj od Hrvatov Izpogajal ...prikaži več naša južna ozemlja . Amennn !!! ! !!!

jaka4 23:45 21.december 2022.

Da ga sploh gledamo, poslušamo in ob tem (vsaj nekateri)trpimo, je kriv večji del naroda, ki ga iz meni nerazumljivih razlogov podpira. Spet je na vrhu lestvice najbolj priljubljenih politikov. Ampak pri narodu, ki v taki meri podpira klerofašizem, to ni presenečenje.

• ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 06:24 22.december 2022.

Za drva sekat bo vedno dobrodošel

pantani 07:21 22.december 2022.

Pa bo lahko preživel s plačo,ki jo bo prejemal?!!!

• sam1 07:19 22.december 2022.

Torej bo še naprej,kakor do sedaj,delal tisto,kar ima rad-streljal kozle.....

• tarok 10:00 22.december 2022.

pahor si kot podrepna muha......

• lojs 21:06 21.december 2022.

še malo do penzije, z visoko plačo , kakšnih 5 let, potem pa bogata penzija in še bolj bogat lajf after ... dobr je, ni glih sposoben , ampak kot prezident, je bil pa še kar dober, se mi zdi ...prikaži več da je imel rad ljudi, precej bolš kot tale nova baba , zafrustrirana možača

• Boschtjan Zupanchich 21:27 21.december 2022.

Boljši je že bil kot tale Zlobna Krastača, Ampak, še vedno Je bil Povsem Zanič - Mrtva Duša !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

• lojs 21:53 21.december 2022.

ja seveda , kdor nima možganov do konca zapacanih, že ve, kaj je ON počel še prej in kaj je bilo od njega, rezulati so zapisani ... imam pa občutek, da se tudi sam nekako zaveda, da marsičemu ni kos, ...prikaži več vse te predstave so pa samo lepi filmčki, slikce, simpatično ... kdo si pa upa kritizirat delo smetarja, če to počne predsednik, lepo vas prosim

• lojs 21:58 21.december 2022.

kdorkoli je na fukciji politika, ki zastopa narod ali upravlja državo kakorkoli, naj bo vedno pošten in iskren do naroda, se pravi naj dela vse v korist vseh in vsakogar ... lepo povedano, ampak ni tako enostavno, se strinjam, ampak drugače ne gre

• robi2107 22:48 21.december 2022.

Lojze, Borči je dosledno delal v našo škodo. Kot PV in kot precednik.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.