Slovenija
10822 ogledov

Izjemno ostra izjava Boruta Pahorja

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 16:01 13.februar 2019.

Da bo mladina vsaj približno vedela kaj so italijanski fašisti počeli med vojno ( seveda če to berejo) bom povedal na kratko. Moj oče je bil zajet na Primorskem in so ga odpeljali v Gonars. Za en krožnik vode in ...prikaži več dva koščka krompirja v njej ( to naj bi bila juha) so jih prej močno "razgibali". V baraki je bilo 20 ljudi ( mogoče trideset, da me ne bo kdo za jezik prijel. Vsak je imel svojo kiblo( ajmar) ali kakor hočete. Srarti in scati so morali na povelje. Ko so bili polni, so jih polili po

• leonardo 16:10 13.februar 2019.

baraki, da so jih pobirali z rokami. Ne vprašajte koliko slovenskih mladih fantov je končalo tam. So fojbe male malice ( seveda se ob njih lahko zgražamo) pa so barake podrli, da jim ne delajo sramote in zgražanja obiskovalcev. Ali ...prikaži več italijanski novodobni borci za svoje pravice kdaj omenijo svojo svinjarijo?Svoja grozodejstva. Moj oče je pobegnil, koliko pa jih ni, se vidi, če obiščete to mesto groze! Torej en velik FUJ za ta dva "gospoda" ki se dereta na fašističnih proslavah.

• dragec 14:13 13.februar 2019.

Lahko bi okaral tudi druščino od princa teme - šiptarja

• Janez_53 13:43 13.februar 2019.

Še en "pahorizem"! Le kako se lahko človek "ogradi" od svojih lastnih, izrečenih besed???

Leon 20:14 13.februar 2019.

Sedaj berem ,da so slovenski EUposlanci na desnici sprejeli opravičilo italijanskega fašista ! Torej ,če razumem naše desničarje bi enako storili ,če bi jih nekdo obdolžil za pedofile ,kasneje pa bi izjavil , da ni tako mislil in se opravičil ...prikaži večil na štiri oči . To kako se obnaša vnukinja vojnega zločinca Musolinija v EU parlamentu nam pove kdo tam vedri in oblači . Letošnje volitve EU poslancev bodo odločilne za to in naslednje generacije .

Leon 14:10 13.februar 2019.

Snobizem je bolezen ,ki ga žal ne prepoznajo Slovenci .https://siol.net/novice/slovenija/pahor-taksen-pac-je-zna-pa-biti-njegovo-ravnanje-vcasih-komicno-video-490107

• jakec1575 19:32 13.februar 2019.

Sele ko so drugi potegnili ven smajserje, prej je bil pa ko ovcica. Res reva

• leonardo 08:41 14.februar 2019.

No ja, da mi nekdo ne da plusa, ko napišem kaj je prestajal ( med drugim) moj oče, mi je sicer jasno, ampak, da mi nekdo pritisne MINUS, pa mora biti popolnoma nemoralen in pokvarjen fašist!

• mirror 14:20 13.februar 2019.

Dalmacija nikoli ni bila slovenska, Istro, kolikor smo jo še imeli, je Pahor podaril Hrvaški, danes pa obsoja Italijo. Zakaj, saj nimamo kaj izgubiti?

• popokatopetl 14:37 13.februar 2019.

To je problem da se dans niti naši mulariji ne sanja kaj se je med in pred vojno dogajalo Slovencem pod fašisti na Primorskem, kaj šele Italijanom. Čez 7 desetletij se nam zdi mir samoumevna zadeva. Žal je človeška družba ...prikaži več hudičevo nestabilna in je dovolj nekaj retorično sposobnih idiotov da razpihajo sovraštvo in skuhajo vojno.

• popokatopetl 14:46 13.februar 2019.

Na račun Istre in Dalmacije sta v mirovnih pogajanjih v Italiji pristala Trst in Benečija. To da ustrezni delež Istre ni postal slovenski je bila nato interna zadeva rajnke Juge, ker se za notranje meje niso preveč sekirali, Istrani se ...prikaži več itak niso kaj prida opredeljevali kot Slovenci ali Hrvati, ob osamosvojitvi pa so bile zadeve že preveč zavožene. In konec koncev je ideja EU da meje res ne bi bile več problem. Je že precej dobro kazalo, ampak pri ta pravih kretenih na oblasti se hitro vse obrne.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.