Pokvarjena politika išče interese in, kjer je fiasko, tam je vedno prisoten Borči, samovšečen politikantski maneken. Zgodovina nam bo govorila, koliko škode je naredil v 30 letih in nikoli, za nič odgovarjal.
https://insajder.com/slovenija/fiasko-pahorjeve-pobude-voditelji-drzav-neusklajeni-glede-skupne-izjave-srbija-ne-bo
Avtorju članka polagam na srce, da bi bilo pošteno do bralcev, če bi pojasnil, zakaj je popravil zadnji odstavek, ki je sedaj popolnoma drugačen, kot je bil na začetku. Pomeni to, da je bil prejšnji odstavek izmišljen, pa ste ga… ...prikaži več zamenjali za ustreznejšega? Ali pa je avtor ugotovil, da je napisal neumnost? Saj je vseeno, ampak moj komentar je sedaj postal brezvezen, vendar jaz ga ne morem popraviti, kot je to lahko storil avtor članka! Se mi zdi kar bedno.
Ta sestankovanja na pobudo Bočija me spominja na srečanja predsednikov bivših jugoslovanskih republik nekje leta 1988. Srečevali so se izmenično v vseh republikah, govorili, razpravljali v nedogled, pa nič koristnega. Borči lahko poziva EU, že vnaprej se ve, da ga… ...prikaži več Bruselj ne šmirgla.
Pahor je velik otrok, Srbija noče v EU, ona hoče veliko Srbijo, EU pa Srbije noče, ker to je balkan in nikoli ne bo EU, nikoli, kdor tega zgodovinsko ne razume je bebec.
Pokvarjena politika išče interese in, kjer je fiasko, tam je vedno prisoten Borči, samovšečen politikantski maneken. Zgodovina nam bo govorila, koliko škode je naredil v 30 letih in nikoli, za nič odgovarjal. https://insajder.com/slovenija/fiasko-pahorjeve-pobude-voditelji-drzav-neusklajeni-glede-skupne-izjave-srbija-ne-bo
Posslai so ga tam kot spada. Po balkansko "slali ga u kurac"
Poslali so ga v koprive in kar glumi, on bi samo božal, trepljal, a ga ne jebejo
Šminka se mu je razmazala .
"Na koncu smo prišli do sporočil, ki so po našem mnenju zelo pomembna za ljudi v regiji in za voditelje EU," ...torej ničesar se niso dogovorili .
Pomembno sporočilo Slovencem ,da ljudstvo plačuje zapitke svojega bolnika.
Lolek Bolek razloži kaj je povišan ton. ??? Spet zapravljanje denarja za promocijo barbike
Pahor poziva EU naj Balkan gleda kot celota..a se zaveda kaj govori . Si želi nazaj Jugoslavijo al kaj????
Zadnji odstavek pove veliko predvsem o Pahorju! A se samo meni zdi, da se je malce zlagal? Ali pa sploh ne razume kontradiktornosti zadnjega odstavka?
Avtorju članka polagam na srce, da bi bilo pošteno do bralcev, če bi pojasnil, zakaj je popravil zadnji odstavek, ki je sedaj popolnoma drugačen, kot je bil na začetku. Pomeni to, da je bil prejšnji odstavek izmišljen, pa ste ga… ...prikaži več zamenjali za ustreznejšega? Ali pa je avtor ugotovil, da je napisal neumnost? Saj je vseeno, ampak moj komentar je sedaj postal brezvezen, vendar jaz ga ne morem popraviti, kot je to lahko storil avtor članka! Se mi zdi kar bedno.
Tudi vsi ti balkanci s Pahorjem so bedni luzerji..... pedri
Ta sestankovanja na pobudo Bočija me spominja na srečanja predsednikov bivših jugoslovanskih republik nekje leta 1988. Srečevali so se izmenično v vseh republikah, govorili, razpravljali v nedogled, pa nič koristnega. Borči lahko poziva EU, že vnaprej se ve, da ga… ...prikaži več Bruselj ne šmirgla.
Pahor je velik otrok, Srbija noče v EU, ona hoče veliko Srbijo, EU pa Srbije noče, ker to je balkan in nikoli ne bo EU, nikoli, kdor tega zgodovinsko ne razume je bebec.