Slovenija
31 ogledov

Pahor in SD z največ simpatijami

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jo Mus 17:12 26.november 2012.

Prosim, narod, glasujte za mene čeprav sem samo omejen, neodločen politikantski MISLEC, kajti : SLIKAJO SE NEKI NOVI HORIZONTI NAŠE PRIHODNOSTI . Za predsednika so me določili že v političnih šolah in moj volilni štab, ki zahteva od mene pred ...prikaži večmene pred volitvami brezpogojno prilizovanje ljudem. Nikoli še nisem z lastnim, produktivnim delom zaslužil pet para, nimam pojma, kaj bi bilo dobro za državo, še sanja se mi ne, kako vrniti delo sto tisoč brezposelnim, kam usmeriti gospodarstvo, da bo zacvetelo, kako spraviti državo na nemškofrancoski vlak, ampak prosil sem prijatelja Šrederja da me podpre in tudi prijateljico Kosor. Onadva imata v žepu strašne telefonske številke. Če skupaj zabluzimo, se bomo pa še za nekaj milijard zapufali, za tem stojim z osebno odgovornostjo.Vsekakor narod, glasujte za mene, če bi radi dosegli NEPREDSTAVLJIVO. ( še večjo umsko in materialno revščino – to pa ni moj komentar !. )

• Zoran Jovanovic 22:36 25.november 2012.

Kakšen lep konjiček poleg njega še osliček

• Android 08:04 26.november 2012.

Vsekakor veliko boljši kot pa sluzasti...!

• dragec 09:20 26.november 2012.

No, barbika bo verjetno začutil slast predsednika republike. Skrbi me, kaj bomo delali, ko bo Janša spravil Barbiko v obup, in ko bo spet objokan sporočil ljudstvu, da odstopa z mesta predsednika RS????

• Žurnalček 22:36 25.november 2012.

Mi lahko kdo pove , kaj bo meni predsednik države , ki zna delati vse drugo , samo tistega , za katero je plačan ne ! Populist , enak Miloševiću, kar pa ne sme biti nikakor vrlina nobenaga člana Partije niti SD !

• anonimni12 11:09 26.november 2012.

ravno predsedniška funkcija mu je pisana nakozo, saj v nasem sistemu nima izvrsilne pac pa moralno dolznost miriti in usmerjati narod. Trenutni predsednik ni bil niti tok deca, da bi se opravicil tistim, ki jih je ponizal in uzalil - ...prikaži več vse skupaj je opraviceval s tem, da je bil narobe razumljen - men up!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.