Slovenija
38 ogledov

"Padle so palme, kdaj bo Popovič"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • CastrumFF 09:51 06.december 2012.

Kangler = Janković = PopovićProtesti, ja vse lepo in prav, absolutno jih podpiram! Ampak, samo Štajerci imajo j**ca in si upajo na glas protestirati proti županu. Koprčani in Ljubljančani pa....a se koga bojijo?

• dalia 12:23 07.december 2012.

Na eni od fotk je fant, ki se obeša na palmo. Zanimivo... ali opazite kaj ? Npr. superge za, tako na oko, enih 150 eur in trenirko znane blagovne znamke?? V bistvu zdolgočaseni folk, ki še v življenju ni delal, ...prikaži več, denar dobi od nonice in mamice, vstane okrog 11h in prva stvar, ki jo naredi je skok na facebook. Če ga vprašaš kje je Krško, naslov slovenske himne ali poštevanko št.7, je že v krizi. Sem sigurna, da so parole , kot "Dol z vlado.. Gotof si..ipd.." zanj isto kot če bi se drl "Hočemo lizike, hočemo pisane balončke.."Zato so ti protesti zanj maximalno kar se mu je letos zgodilo, če odštejemo sobotni hauba party z razbijanjem praznih flaš na parkingu pri stadionu...Uaauu...Ko bo Popović spet (ne pozabimo : z našim denarjem) pekel čevapčiče in prirejal ognjemet, bo ta tip stal v prvi vrsti. Grem stavit!Pa naj ne zamerijo vsi tisti, drugačni od osebka na sliki, ki so včeraj protestirali zares.. ampak dokler bo v Kopru na takih manifestacijah 50% sličnih fraj

• Scott 19:40 06.december 2012.

Ni res!Šolarji hrano mečejo proč in se z njo celo obmetavajo.Šolski kontejnerji so polni hrane,pa ne le zabojniki za biološke odpadke!Pojdite pogledat!

• privat 19:44 06.december 2012.

ja verjetno maš prav..?? V šolah je vse ok in politiki ne jemlejo osnovnih pravic dijakom,študentom..mečejo hrano '? kaj ti sploh to pomeni??

• brezdom 22:44 06.december 2012.

vzami tableto za pritisk,dokler ti jih še država da zastonj in pej spat.računalnik pust na miru ker si idi.ot,pa še res si...

• mph 23:19 06.december 2012.

Imam občutek, da si iz Štajerske. Potem ti sporočam, da Jankovič NI Kanlger in da tudi Popovič NI Kangler. Če ne verjameš, si pridi malo ogledat Koper. Če si bil kdaj tukaj pred 10 leti ali več, ti bo vsaj ...prikaži več jasno kaj govorim.Tisti, ki mora prvi letet ni noben župan, ampak je Janša. Ta mora trajno odletet, da se potem lahko gleda še druge.

• Žurnalček 02:11 07.december 2012.

Ker se nisem vmešaval v Kanglerja , ki ni moj župan , se ne bi tudi v POPA , če z tistim kriminalcem in lopovom Časarjem , ne bi moje delnice Luke zjebal v 0 . Zato POPe nisi pomemben ...prikaži več , imamo drugo delo, mogoče te bodo shebal že sami KP -čani , bomo pa mi takoj ko ukinemo Državni svet , v katerega si izvoljen. Pol si pa ti na vrsti ! Boš pa sigurno tudi z moje strani , ker si mi ukradel denar iz moje Luke ! Sej veš kako se urejujejo finančne stvari! 10 matvozov ti nau pomagal Popa , k ti račun istavem. Pa ne hodi okoli našega župana , ker ti zna na štengah Magistrata že spodrsent ! MARŠ !

• privat 11:54 08.december 2012.

gremo popovič ...povej vse!! Seveda tujim novinarjem ,ker naši ne bodo opravili svojega poslanstva!

• dalia 12:25 07.december 2012.

Da zaključim:Pa naj ne zamerijo vsi tisti, drugačni od osebka na sliki, ki so včeraj protestirali zares.. ampak dokler bo v Kopru na takih manifestacijah 50% sličnih frajerjev, se Popović sladko smeji, ker to so njegovi kloni. Pa z njim Janša& Co.

• Scott 23:19 07.december 2012.

Trajno naj že 1x za vselej odide 50 stotinov(majhen,siv in nič vreden) in njegovi ritolizniki pa bo Slovenija zaživela in se lahko primerjala z Norveško !

• feferon 11:34 07.december 2012.

Na urejenih šolah tega ni! Ostanki se lepo spravijo v ene vrečke, neuporabljeno v druge, Kam gre ne vem.Ampak nisem videl, da bi kjerkoli ležalo kaj kruha.Če ga pa že kdo takole meče, ima polno rit vsega, tam so pa ...prikaži več starši tisti, ki bi jim moral uro moralke naredit!Ne pa potem štalo po šoli delat, ker mora ravnatelj njihove froce vzgajat!

• Žurnalček 03:28 12.december 2012.

Ne štej v Popovičevo delo tisto , kar je v Kopru storila Država z AC , Predorom in Luko. Odpiši nasutje in ureditev močvirja , ker to dela država z izkopom Markovca in ureditvijo Rive . Poglej si konec AC ...prikaži večAC proti Ankaranu , pa boš jasno videl do kam je cesto naredla Država in od kje naprej jo ni naredil on. Z svojim vmešavanjem steklarske paameti v Luko, je pomagal pri kraji 50. miljonov € v svojo, Časarjevo in Prijateljovo korist, na račun med drugim tudi mene direktno , če to zastopiš in veš kaj so delnice !Posadil je 30 palm in to je vse . Vse ostalo so naredila SLO ali pa tuja podjetja za svoje trgovanje !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.