Avto
28 ogledov

Padec z motorja ga ni rešil kazni

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bizgec 08:22 21.oktober 2011.

Sej ni treba vozit tako, da moras bremzat kot prtegnen, ce vidis policijo. Ne pozabi - omejitve hitrosti so zato, da te zascitijo pred inkasantstvom policije! ;)

• zdrej 08:30 21.oktober 2011.

Sicer pa če se voziš po omejitvah, ki bi naj bile predvsem zaradi varnosti, potem tudi ne bremzaš ko tele, pa se kaj takega tudi ne zgodi. Vem pa da je luknja na cesti v kombinaciji neupoštevanja omejitve krivec ...prikaži več za smrt 4 ljudi. Vozi po omejitvah, zgubil ne boš dosti, vožnja bo bolj mirna, policajem se boš lahko smejal v brk.

• zdrej 08:56 07.november 2011.

No, če si tako navajen, je to res logična reakcija. Sam sem jo mel v začetki "vozaške kariere", ti pa moram povedati, da pa zadnje čase nimam več tako izrazitega refleksa "fak policija". Ne da vozim vedno po omejitvah, ampak ...prikaži več ponavadi se jih držim, včasih pa tudi uide, vendar se pa več ne sekiram zelo, če kje stoji policija. Na AC sem jih že večkrat prehiteval, pa ni nobene reakcije, tudi če pelješ rahlo čez 130, saj morajo izmeriti in tudi od izmerjenega nekaj odšteti. Poglejte v zakon.

• d 08:05 21.oktober 2011.

Vedno sem trdil, da policisti oz. visoke kazni povzročajo smrt na cesti. Koliko je takih nesreč, ki so posledica straha pred eventuelno kaznijo, zagledaš policijo, bremzaš k prtegnen, potem se pa zgodi ....

• d 08:40 21.oktober 2011.

tudi če voziš po omejitvi, še vedno imaš v podzavesti "fak" policija ... in če je kak ata za tabo z slabimi refleksi, spolzka cesta ... hitro se zgodi nesreča.

• 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 12:10 21.oktober 2011.

Svica nima absolutno visokih kazni, dragi "novinarji", ampak so vezane na premozenje posameznika - tako, da ni nujno da bo tale veliko placal. Ampak OK, saj vem, vi ste samo prevajalci - pa nic ne zamerim, itaq je slovenija premajhna za kaj vec.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.