Nomen est omen, Slovenci dajemo otrokom čudna imena, recimo Gaj, pa so pol fantka že v vrtcu jebal da je ''gej''... zakaj Matic ali Nejc NI dovolj dobro???
Podobno kot ime Nal.
Ta statistika je napačna, pri nas že prevladujejo Ajdemiji Popushiji pa Ahmedi in Mohamedi ter razni Enis Urac Denis Penis.
lonec vržeš po stopnicah ,pa padajo ideje za imena
Baje tako delajo Kitajci!
Zgleda da zdaj še vsi ostali
Ma dobro no. Jaz sem mojo hčer poimenovala po začetnicah najinih imen in priimka in tako je nastala Megi.
Megi je lepo ime, še dobro da ni Karjola :D
hahaha
Če bi ti bilo ime Jure Erbežnik in tvoji ženi Boža Ahačič, bi imela tvoja hši neponovljivo ime 😁
A tko kot juha?
Dux... Jeba je ja lepo ime, samo ne na Balkanu.
Pač idiotski starši,tudi pri nas bi se našlo par takih idiotov!!!
Poznam primer, ko sop hoteli dati ime otroku Hitler! Sedaj čakam, da se bo javil kakšen rusofil, ki bo za ime izbral kar priimek Putler!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Nomen est omen, Slovenci dajemo otrokom čudna imena, recimo Gaj, pa so pol fantka že v vrtcu jebal da je ''gej''... zakaj Matic ali Nejc NI dovolj dobro???
Podobno kot ime Nal.
Ta statistika je napačna, pri nas že prevladujejo Ajdemiji Popushiji pa Ahmedi in Mohamedi ter razni Enis Urac Denis Penis.
lonec vržeš po stopnicah ,pa padajo ideje za imena
Baje tako delajo Kitajci!
Zgleda da zdaj še vsi ostali
Ma dobro no. Jaz sem mojo hčer poimenovala po začetnicah najinih imen in priimka in tako je nastala Megi.
Megi je lepo ime, še dobro da ni Karjola :D
hahaha
Če bi ti bilo ime Jure Erbežnik in tvoji ženi Boža Ahačič, bi imela tvoja hši neponovljivo ime 😁
A tko kot juha?
Dux... Jeba je ja lepo ime, samo ne na Balkanu.
Pač idiotski starši,tudi pri nas bi se našlo par takih idiotov!!!
Poznam primer, ko sop hoteli dati ime otroku Hitler! Sedaj čakam, da se bo javil kakšen rusofil, ki bo za ime izbral kar priimek Putler!