Stvar okusa, ampak, ko vidim žensko s tatooji bi raje gledal 4 urni dokumentarec o pesku ali amebah. Pa malo me skrbi, da je večina kandidatk iz štajerskega konca. Kaj vse bi ene naredile za denar. POP bi očitno hotel… ...prikaži več narediti šov v stilu Željka Mitrovića na Pinku, ampak tam imajo kandidati IQ še celo v minus.
Zame je sanjski moški tisti, ki me bo imel za boginjo.
Ja pa iiiii, še ena intelektualka - naj ugibam blogerka, vlogerka, influencerka, modna ikona ...
Stvar okusa, ampak, ko vidim žensko s tatooji bi raje gledal 4 urni dokumentarec o pesku ali amebah. Pa malo me skrbi, da je večina kandidatk iz štajerskega konca. Kaj vse bi ene naredile za denar. POP bi očitno hotel… ...prikaži več narediti šov v stilu Željka Mitrovića na Pinku, ampak tam imajo kandidati IQ še celo v minus.
Res, same Štajerke z južnjaško krvjo na kupu. Od vega temperamenta, ega, samovšečnosti, že zdaj kar cvrči. Očitno je to recept za večjo gledanost.
Zame je sanjski moški tisti, ki me bo imel za boginjo. Ja pa iiiii, še ena intelektualka - naj ugibam blogerka, vlogerka, influencerka, modna ikona ...
Je sploh vredno komentarja ?