Problem imajo na koga prevaliti krivdo za tako stanje. Spomladi so imeli Šarca, danes pa ima veliki komunajz problem kdo je krivec, kajti on je popoln.
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim........ quality9.best
Trend obolelosti s koronavirusom v na dan 25. 9. 2020 (00:00-24:00): - Št. testiranj: 2775 - Št. pozitivnih: 184 - Št. hospitaliziranih: 72 - Št. oseb na intenzivni negi: 17 - Dnevno št. odpuščenih iz bolnišnice: 2 - Število umrlih:… ...prikaži več: 1
Bolniki, okuženi s korona virusom, ki ležijo po slovenskih bolnišniicah, še posebej tisti na intenzivni negi in na respiratorjih, se za prijetne počitnice zahvaljujejo vem zanikovalcem potrebe po ukrepih za preprečevanje epidemije.
Skrbeti bi jih moralo že konec maja, ko je Ivek preklical epidemijo, sedaj ne vedo, kako bi označili trenutno in prihodnje stanje.
Problem imajo na koga prevaliti krivdo za tako stanje. Spomladi so imeli Šarca, danes pa ima veliki komunajz problem kdo je krivec, kajti on je popoln.
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim........ quality9.best
Trend obolelosti s koronavirusom v na dan 25. 9. 2020 (00:00-24:00): - Št. testiranj: 2775 - Št. pozitivnih: 184 - Št. hospitaliziranih: 72 - Št. oseb na intenzivni negi: 17 - Dnevno št. odpuščenih iz bolnišnice: 2 - Število umrlih:… ...prikaži več: 1 Bolniki, okuženi s korona virusom, ki ležijo po slovenskih bolnišniicah, še posebej tisti na intenzivni negi in na respiratorjih, se za prijetne počitnice zahvaljujejo vem zanikovalcem potrebe po ukrepih za preprečevanje epidemije.